Зима

Зима
Пролет

10 януари 2016 г.

Резонансното убийство има илюстративен характер с формат "депеша" до "Бойко"

И да се таи Б.Б. - все тази, ударът е нанесен, щетата е факт, посланиците вече са изпратили грамите...
 
Да шиеш за МВР, да си най-най-най-почтения, скромен, смирен, обдаряващ, грижовен, обичлив, дискретен и законопослушен бизнесмен, а да те убият с потресаваща прецизност... 

Лошо, Борисов, лошо. "И на този му резнаха лентичката", пишат из форумите...

След това продажните малоумни журналюги да пишат, че не било ясно дали ставало дума за убийство или за самоубийство, след като на мястото на отстрела не е намерено оръжието, няма гилзи, това наистина може да ти се случи само в "най-стабилната държава".

Стабилно управление по презумпция предполага СИГУРНОСТ ЗА ЗАКОНОПОСЛУШНИТЕ ГРАЖДАНИ, какъвто несъмнено е бил Александър Антов. Що за "стабилно управление" е това, при което причакват и убиват като куче почтен бизнесмен, близък до премиера Бойко Борисов, до втория човек в ГЕРБ Цветан Цветанов, и до още десетки и десетки "елитни"?

Изстрел вляво до ухото, контролен между очите, рецитират газетите своите източници на инфо, след като се освестиха, че в първите часове подир подборния отстрел ги използваха за дезинформация. Кому бие депеша с почерка на елиминирането поръчителят? Прозрачно е - на Бойко Методиев Борисов. По тази причина бе активиран неговият "стражеви медиен пес"...
 

Какво наследство, какво преразпределяне? Отвсякъде мирише на класическо резонансно и илюстративно убийство.

Първо, поръчителят се възползва от дестабилизираната политическа ситуация, която извежда на преден план опцията за мъст на "външни фактори" срещу близки до Бойко Борисов. Заслон.

Второ, схемата е карамболна - удрят по Бойко Борисов, но всъщност са рекетирани от приятели на едни негови приятели. Както казва Лютви Местан - "Вярвам във вашата интелигентност и не се съмнявам, че ще се досетите кой е важният посредник.". (Де)маскиране.

Трето, клубът на намазаните "Бистришки тигри", обитаващи престижни затворени комплекси и баровски дворци, вече се посират от страх. Камери, камери, камери, дувари, дувари, дувари, а една разходка с куче води до... Разходките с кучета ще излязат от мода, а на пазара на гардовете ще се повиши търсенето. Сугестиране.

Четвърто, изборът на НЕВИННА МИШЕНА, която десетилетия се е мешала, както казват в Банкя, с "елитните", подсказва мултиплициращия ефект, който е търсен, и далеч не само една цел, която е преследвана, както бърбори Ботьо Ботев, който би трябвало да знае христоматийното правило, че с едно поръчково убийство не се преследва само една цел. Предупреждение.

Пето, за какво овладяване и унаследяване на бизнеса се плещи, след като той на практика се управлява и към момента на отстрела от дъщерята на убития почтен бизнесмен, това означава, че горните спекулации са с висока степен на достоверност. Разобличаване.

Шесто, самото извеждане на Ботьо Ботев на медийния бруствер говори само за себе си - Бойко Борисов в първия миг се е досетил, че ударът е срещу него. Посочване. И?

Ако и това поръчково убийство не бъде разкрито, ако поръчителите и изпълнителите не бъдат установени и арестувани, ако не бъдат осъдени, това ще нанесе непоправими щети на пропагандната теза за стабилността на управлението. Да не говорим, ако продължат отстрели на "елитни", които са с подобен профил. Няма как да върви олигофренското обяснение - "Избиват се помежду си!".

Ами ако утре, не дай Боже, точно в навечерието на идването на американския посланик, праснат някой дипломат. Тогава? Нали помните кой СИКаджия взривиха до къщата, в която живееше военният аташе на посолството на Великобритания в София полк. Роджър Филдинг, след като едни арменци бяха взривени показно.

Резонансните елиминации дестабилизират властта. Това е класика. Бойко Борисов го знае отлично, защото подаде оставка като главен секретар на МВР, след като на 18 април 2003 г. на "Цариградско шосе" бе взривен Доктора, та се наложи Цветелина Бориславова да си говори почти половин час на четири очи и уши със Симеон в Ковачевица.

И да се таи Б.Б. - все тази, ударът е нанесен, щетата е факт, посланиците вече са изпратили грамите. Стабилността на управлението е накърнена. 


Време е за мъжко поемане на отговорност, а не за смехотворно криене зад меверейска клетница като Румяна Бъчварова, както врещят шишковите дописници.


bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар