Зима

Зима
Пролет

27 януари 2016 г.

Насраха се и в детския басейн, но не са животни

Наистина ли мислите, че те действително не знаят какво не може да се прави в общата вода и че жените не са общи...
 
В детския басейн се носи лайно – истинско човешко, довлечено чак до Германия от великото преселение на арабските и африканските народи.

И тази голяма работа успяха да свършат – пуснаха истинска мръсна бомба, пренесена в страхливите им стомаси от фронтовете, от които дезертираха заради реална или измислена война. Биха хиляди километри път, за да я взривят под белия ни нос и да проверят как ще реагираме.

След всичко останало, което успяха да свършат, накрая се насраха по възможно най-органичния начин и го направиха съвсем нарочно. А освен това също толкова органично и толкова нарочно се изпикаха във водата, онанираха в джакузито, свършиха в мивката и много искаха да влязат в дамската съблекалня, за да се избършат (и може би още нещо).

Те може да са всякакви според националност, етнос и култура, обаче не са животни, нито са цивилизационно изостанали. Това го твърдят издуханите им защитници и неадекватните наблюдатели на изпусканията им – не го казват съвсем животински, но буквално така ги третират. Затова, когато излязат омазани от басейна, им подават салфетка, вместо да ги избършат с подсиленото бомбе на обувката си.

А когато опитат да разбият вратата на жените или когато им повдигнат полите по улиците – тогава им раздават брошури как трябва да се държат в обществото, европейското. Как да се отнасят с момичетата, къде могат да хвърлят бомби и други полезни житейски уроци от обучението на трета група в детската градина.

Какво ви става, държите се с тях като с бавноразвиващи се, като със социални олигофрени. А аз твърдя, че са добре развити интелектуално и цивилизационно нищо им няма. Вижте ги как са облечени – случайно някой да е избягал само по препаска като класически дивак, нищо че се държи като такъв.

Наистина ли си представяте, че преди да дойдат насам, са търкали съчки една о друга, за да си запалят качаците. Наистина ли мислите, че те действително не знаят какво не може да се прави в общата вода и че жените не са общи.

Наистина ли допускате, че те досега от примитивизъм са пили урина и са гълтали фекалии, докато са живели в безкрайна оргия. И колко време още смятате да пребивавате в самозаблудата си, че това са нищо повече от културни различия, които с няколко брошури ще бъдат заличени.

Те не носят друга култура, а само присмех. Присмиват ни се колко сме слаби и поробени от собствения си либерализъм. Когато пускат мръсните си бомби в детския басейн (по дяволите, вътре се къпят деца), те всъщност ви казват – посерковците сте вие, посерковци създадохте и заслужавате да ядете истински лайна.

Ние ще ви ги дадем, а вие нищо няма да посмеете да ни направите, защото сте напълнили гащите от либерален страх..
 

Ние серем във водата на децата ви, а вие ще ни накажете, като не ни пускате да влизаме в нея за известно време. Нямаше нужда от такова наказание, сами щяхме да се сетим да стоим далеч от мръсната вода. Да не сме някакви животни, че да плуваме в мръсотиите, пък дори те да са собствените ни мръсотии.

Те всеки ден проверяват границите на търпимост на белия либерален роб и всеки ден ги разширяват. Правят клизми върху главите на децата му, а той ги оправдава – човешко е да се изпуснеш, но ще се научат, до няколко месеца ще се научат и пак ще плуваме заедно. Нападат жените му, а той не помисля да си отмъщава, даже не помисля да ги прогони – голяма работа, че са опипали някоя друга повлекана, не можем заради това да не им дадем убежище и да ги върнем обратно на фронта.

Полицията се страхува от тях и най-позорно бяга от невъоръжени дезертьори от истински или измислени войни, а на него му се привиждат неонацисти, когато чуе за доброволчески отряди. Съвсем скоро в миграционните центрове никой външен няма да смее да влезе, но робът мисли как да изкара оттам гейовете и да им направи отделно и сигурно гей гето.

А думата Депортация продължава да е по-мръсна и от мръсната вода в басейна. Кой каза депортация народна, незабавна, отчаяна – трябва да е бил някой неонацист и трябва да му затворим устата. Трябва да продължим да преследваме призраците от миналото и така по-леко ще преживеем ужасите на настоящето, по-бързо ще свикнем с кошмарите на бъдещето.

Те вече полудяват от безделие и нищонеправене, а белият роб ще им конфискува бижутата, за да им купи хляб и да им пусне парно. Дотам му стига смелостта, но не и да им намери работа. Нека сами си я търсят, а дотогава той ще им помага със социални помощи колкото може. Това го може, но не може да им раздаде лопати и без да ги пита, да ги прати да копаят Прохода на републиката. Той не е такъв човек, той уважава човешките права, все пак той е роб на либерализма.

Досега той сам си беше и роб, и поробител – сам си измисляше униженията и сам си ги търпеше. Но вече му се видя краят на старото робство, след което започва съвършено ново – със старите роби, но с нов поробител и с нов репертоар. И вместо да компенсирате цивилизационните му дефицити, свиквайте да плувате в неговите кафяви води.


Защото на него всъщност нищо изостанало му няма – просто обича да ни наблюдава колко страхливи и безпомощни сме заради утопиите, в които вярваме.


Калин Руменов, "Новинар"

Няма коментари:

Публикуване на коментар