Зима

Зима
Пролет

13 февруари 2016 г.

Любопитни факти за любовта

Романтичните взаимоотношения в една двойка могат да бъдат както пълноценни и носещи щастие и удовлетворение, така и болезнени.
 
Факторите, които определят успеха на любовната връзка, са много. Ето някои любопитни и неизвестни факти относно интимните взаимоотношения…

Разделяме се най-често през януари

От данните на проучване става ясно, че през първия месец на годината сме склонни в най-голяма степен да слагаме край на интимните си взаимоотношения. По време на същото проучване се установява още, че раздялата се преодолява средно за три месеца.

Причината за честите раздели през този месец е усещането за ново начало. Това, в комбинация със стреса около Коледа, прави януари месеца на разделите.

Изневярата в една връзка не свършва само с един „инцидент“

В рамките на друго проучване изследователите установяват, че хората, които са били неверни на своята интимна половинка, са три пъти и половина по-склонни да изневерят в следващите си романтични връзки.

Отношенията с майка ни могат да навредят на представянето в леглото

Според изследователи от Карловия университет в Прага за мъжете, които са имали проблем с майките си по-рано в живота, се оказва по-трудно да се представят добре в леглото.

Жените, които искат сериозна връзка, да избягват „нощните птици“

Ако мъжът предпочита да стои до късно вечер и да става късно на следващия ден, връзката няма да бъде дългосрочна. Това се посочва в данни на проучване, от което става ясно още, че тези мъже имат два пъти повече сексуални партньори, в сравнение с ранобудните.

Несигурните връзки засилват активността ни в социалните мрежи

Публикуването на снимки с партньора във Фейсбук може да бъде признак за несигурност във взаимоотношенията с него, установяват изследователи.




Puls.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар