Зима

Зима
Пролет

6 февруари 2016 г.

Защо Арнаудова има слабост към „спец“ термините...

Първоначално не разбирала от пиар, сега обаче вече разбира изключително...
 
След като поне десет път в тв ефир, пресаташето на Бойко Методиев Борисов ни нарече „колеги“, и след като реши, че зад фиаското на премиера в Лондон стои „сценарий“, достоен за „ДС и КГБ“, редно е да припомним коя е Арнаудова и защо има слабост към „спец“ термините.

Поразпитахме в полицейските среди и стана ясно, че Севделина Арнаудова прави първите си журналистически стъпки, като пише за случаи, подопечни на РДВР – София/ Областната дирекция на МВР. Баща й – Стефан Арнаудов е бивш шеф на РПУ – Своге. Доближава се до Б.Б. и така пътеката на Арнаудова към Борисов е открита.
 

На 21 февруари 2012 година в. 24 часа пише дословно:
 

„Малко преди първите евроизбори през 2007 г. Борисов и номинираните за евродепутати на ГЕРБ пътували за Брюксел, за да ги представят на ЕНП. По пътя Бойко звъннал на Севделина, за да й каже за предстоящото събитие. Тя обаче го изненадва с новината, че е напуснала телевизията. Върнал се и я викнал в кметството на разговор. „Искам ти да си човекът в ГЕРБ, който да работи с медиите, Цецо не може повече да прави структури и да информира“, отправил оферта Борисов. Севи му признала, че никога не се е занимавала с пиар, но той й обяснил, че ще прави това, което и тя иска да получи като журналист. Пратил я директно на 17-ия етаж в централата да започва работа. С времето и тя придобила маниерите му – той задава темпото и не можеш да изоставаш, обяснява Севделина. Сега й звъни по всяко време и знае, че ще му вдигне.“
 

Първоначално не разбирала от пиар, сега обаче вече разбира изключително, щом като съзря „ДС и КГБ“ в срещата на премиера с българи в Лондон и обяви, че „колегите“, които са гледали пълния запис виждат нещо, което не е това, което се е случило, и което го няма, защото не е истина.
Севделина Арнаудова

Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар