Зима

Зима
Пролет

6 февруари 2016 г.

Съботен бис (галерия)

Секси Милко и как фолкпевица "спука гумата" на Илия Царски

Тази седмица обзорът ни ще заприлича на сериала "Връзки". 


Започваме с един герой на прехода, който увековечи "пиленцата". Да, Божинов зададе нов тренд с "малко коте, секс искаш ли?", но яловият футболист бледнее пред мустака на фолка - Милко Калайджиев.

Свиленградската легенда навремето нямаше Facebook или Viber, но имаше златна реплика, която възпя - "Я елате, пиленца, при батко...". И те идваха. Клиповете му гъмжаха от хубавици, които сваляха дрехи и задръжки, независимо, че някои идваха директно от нивите. Но пък по нищо не се отличаваха от съвременните котенца на Божинов. Дори изглеждат по-добре, може би защото в зората на фолка д-р Енчев още нямаше кабинет.

През годините Милко така и не взе голяма награда, но пък признанието го застигна тази седмица. Оказа се, че онлайн магазин за развлечение на възрастни предлага секскукла Чичо Милко. Надуваемият екземпляр, с емблематичния мустак, е с буйно окосмени гърди и е висок едва 1,60 м. Цената му пък е 52 лв., явно съобразена с покупателната способност на българина. Черешката на тортата обаче е неговата визитка, която е в стихотворна форма:

Чичо Милко е с кървясали очи
пил е до зори,
но още е готов
здраво за любов.

Вашият герой е с къдрава коса,
чудесна надуваема шега.
Поканете го на парти,
купона ще изкърти...


Тъпо и елементарно, биха отсекли повечето поети. Но в крайна сметка тук не става въпрос за книга, а за секс. А Милко е с едни гърди пред младия Божинов, макар и изкуствени...

Милко, а не Божинов е модел на секс магазините

Преминаваме към една любов с мирис на фолк и бензин. Из шоу средите се зашушука, че фолкпевицата без хит в кариерата - Дебора, има с какво да се похвали на любовния фронт. Брюнетката износвала матраците с автомобилния пилот Илия Царски. Той пък скочи като ужилен и заяви, че мисли само за състезания и с Дебора били само приятели. Дори я нападна, че си прави евтин PR. Заподозря, че историята може да е била пусната и от конкурентите му на пистата. Дебора обаче се засегна, че я възприемат само като бензиноколонка и пусна чат между двамата (виж галерията). От него е видно, че двамата не са само приятели. Дали Царски няма да включи задна?
Чатът между Дебора и Илия Царски. Само приятели? За един преател питам...

Емануела пък забила Джино, гръмнаха булевардните издания. Клюката клони към вярност, а заварката помежду им станала покрай записите на кулинарно риалити. "Тия чалга певици определено знаят как да боравят с микрофона, за пореден път се уверих", похвалил се Джино, който преди това имаше връзка с вече сгодената Джена.

В редакцията хвърлихме малко боб и излезе потресваща картинка - Емануела го забърсала за някой лев, малко PR и безоблачен съпорт на предстоящото й турне в САЩ. Ако сме познали, вече ще имам псевдоним, с който ще се подписвам - Бобчен.

Иначе Емануела се изложи здраво през седмицата. Първо пропищя как бащата на детето й - Димитър Динев, бил безхаберен и върнал Митко-младши на майка му с белези. Когато семейните й излияния във Facebook набраха сила тя пусна опровержение:

"Моят сладък Мити вече е добре. Драскотините по вратлето му вече ги няма. А причината за тяхната поява били по време на игра. Щом това е така - поднасям извиненията си към баща му", написа Емануела в социалния си профил.

Нейните авантюри с мъжете обаче говорят за нещо нездраво. Първият й мъж, макар и доста преувеличено, бил избягал едва ли не като подписвали пред олтара. После се ожени в риалити шоу, но и там нищо не се получи, а спътникът й Никола бе обрисуван с черни краски. После тръгна със сина на продуцента си Виктор Касъмов - Денис. И там всичко се разсъхна, а Денис бе обвинен, че залита по мъжко. Той вече е женен с дете, но това е за статистиката. Емануела обвини и Димитър Динев, че отскача на левия брак, а двамата пак не са заедно. Оказва се, че фолкзвездата е като магнит за обратни. Защо все на нея. Пак хвърлихме боб - следващата мека китка в шоубизнеса ще се казва Джино. Честито, Бианкалана!

Новата светска двойка - Емануела и Джино. Дали той няма да е следващия известен гей?

Прочети още на: http://www.dnes.bg/index/2016/02/06/syboten-bis.292105,image3#photo
Новата светска двойка - Емануела и Джино. Дали той няма да е следващия известен гей?

Няколко седмици на публиката се натякваше, че националният ни вратар Ники Михайлов плонжира в кревата с Гери-Никол. По скалата на Божинов - непълнолетно малко коте. Самата певица надмина Николета и Алисия и подхрани умело клюката със снимки с десетки рози в креват, във вана...

Е, клюката притихна, за да изригне с нова сила. Но този път Михайлов е заменен с рапъра Dee, който медиите оценяват като най-богатият на родната хип-хоп сцена.

"Гери се забавляваше от свалката на Михайлов, но никога не си е помислила, че от това ще излезе нещо сериозно. Пусна снимки с розите, които вратарят й подари, за да се лигави. Просто й беше интересно, но нищо повече. Друг мъж, с който си пасват и творчески, й е в мислите", споделила нейна приятелка, на която всеки сам трябва да реши дали да се вярва.

През последните години Dee беше свързван с Черната Златка и Жана Бергендорф, така че Гери-Никол напълно се вмества в неговия идеал за котенца.

Гери-Никол се къпе в рози. От Михайлов или рапъра Dee? На кого му пука, важното е любов да има.

Завършваме с Жени Калканджиева, която вярно описа голяма част от подрастващите девойки у нас.

"В чужбина младите момичета носят кецове, дънки и пуловерчета, а у нас слагат токове, надуват си устните с хиалурон, удължават си косите с екстеншъни и се правят на възрастни", описва ги тя.

Калканджиева нападна и днешните моделки - не само заради външния им вид, а защото нямали никакви каузи. Жени, не се хаби, някои избират каузи, други да мъркат и да чакат чата да светне и да им обещаят някой самолетен билет. Я до Белград, я до Дубай. Май това са двете дестинации, но малките котета и на това са доволни.


 Жени Калканджиева не цепи басма на днешните моделки без минута пред обектива.

Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар