Зима

Зима
Пролет

28 февруари 2016 г.

Съботен бис (галерия)

В сем. Божинови е весело, Венета Райкова ще възпява кучките

Героят номер едно тази седмица е Николета Лозанова. Всички известни с известността си могат да й дишат прахта на тема PR. 


Докато родните котета се пънат на клубно, квартално или селско ниво, нейното име се завъртя като поредния креватен трофей на Кристиано Роналдо в британските таблоиди. Дали е спала с Роналдо? А има ли значение?

Николета, макар и омъжена по документи, само за няколко месеца бе спрягана за гадже на Филип Плейн, Григор Димитров и звездата на Реал Мадрид. Което си е истинско постижение, все пак не става дума за съмнителни бизнесмени, които се подвизават като фолкпевиците само с едно име. Или пък с прякори, които не звучат никак престижно.

А когато си "гадже" на Роналдо кой роден плейбой няма да поиска да е баджанак с него? Чуждите медии "разкъсват" Роналдо и си задават след няколко папарашки снимки дали не е минал на левия бряг. Родните медии обаче нямат такива съмнения и упорито я свързваха с португалеца, естествено с нейно съдействие, и накрая и в Европа обърнаха внимание на клюката.

Божинова вече се радва на огромен интерес и в Instagram, а БГ-мамите се надяват да намали кражбите на чужди тела. Бис за Николета и кърпички за всички нейни конкурентки, които подсмърчат най-много за някой безплатен билет до Белград.

Николета Лозанова е доволна, влезе и в таблодите на Острова
А в сръбската столица е законната половинка на Николета - Валери, който е активен на котешкия фронт и е готов да подаде... ръка, дори и на неуспели плеймейтки.

Божинов може да се похвали, че е кръстник на един от най-тъпите конкурси, които са се провеждали през последните години - "Мис малко коте". Естествено, мястото на провеждане е Студентски град, който отдавна не е академично градче. В клуб в Меката на греха ще дефилират котета, за които е жизнено важно да напуснат селското стопанство завинаги. А начело на мяукащите ще бъде Мис Силикон, което си е тотално в стилистиката.

Въобще в семейство Божинови е забавно, а най-хубавото нещо е, че дъщеря им едва ли чете булевардните колонки.

Но да оставим котетата и да преминем към кучките. Те ще бъдат главни героини в новата книга на Венета Райкова "Триумфът на кучките". Авторката обещава на читателя възможността да надникне зад затворените врати на спалните на звездите.

"Три жени със звездни съдби, белязани от редица изпитания и една голяма любов. Властта, любовта, сексът, парите и славата са спойката, която свързва историите на героините. Виктория е водещ продуцент на вечерно предаване с висок рейтинг, Габриела е бивша мис, омъжена за футболист, а Александра е фолклюбимката на народа. Трите близки приятелки са показани с техните любови и разочарования, възходи и провали на фона на лъскавата илюзия, наречена български шоубизнес", става ясно от анотацията на Венета във Facebook.

И блондинката с рекламен апломб и задоволство споменава как някои хора се притеснявали. Нас пък ни притеснява авторката, която се е взела малко насериозно като летописец при положение, че и нейните чаршафи не миришат на бор и ледена свежест. Но в България е характерно за всички в шоубизнеса да имат биография след определена година. В повечето случаи преживяванията им са свързани най-много до десетина години назад, другото - тъма. Но пък нали има и публика, която не е родена през 1999 година?

Венета вече е писателка, нейна мишена ще бъдат кучките. Интересно, нали?

Прочети още на: http://www.dnes.bg/index/2016/02/27/syboten-bis.294409,image6#photo
Венета вече е писателка, нейна мишена ще бъдат кучките. Интересно, нали?

Притеснения има и в актьорската гилдия. На 11 март дебют на театралната сцена ще направи фолкпевецът Галин. Той самият сподели, че е изключително развълнуван и ентусиазиран от това ново предизвикателство, и вярва, че ще оправдае очакванията на продуцента на постановката и на публиката.

"Надявам се да се справя добре, хората ще ме видят в една по-различна светлина, а дано някой ден да се случи и другата ми голяма мечта – да участвам във филм", разкри Галин пред телевизия Планета.

Само преди дни в интервю пред Tialoto.bg Калин Врачански маркира един голям проблем у нас - всяка година се дипломират десетки актьори, а театрите са малко. А щом и фолкпевците блесват с талант положението става още по-сложно...

Галин ще става и актьор

Тази седмица сме благодарни на приятелките на Мария Илиева. Те са докладвали пред в. "Всеки ден" подробности от половия живот на завърналата се наскоро от САЩ певица. Мария скъсвала да хвали рапъра Наско Колев какъв звяр бил в леглото.

"Насето е най-добрият любовник, който съм имала, за секунди ме праща в небесата. Истински любовен гуру", примигвала Илиева.

Въобще нямаше да обърнем внимание какво лъвче бил Наско в леглото, как я задъхвал цели 50 минути, тъй като не вярваме на приятелките. Но пък Колев има нужда от шум, защото на сцената още няма собствен репертоар за 50 минути. Той тепърва тръгва и трябва да му бъде подадена ръка...

Наско Колев бил лъв под чаршафите, казват приятелките на Мария Илиева

Продължаваме с изпъкналата интелектуално в Big Brother плеймейтка Светлана Василева. Тя ще разнесе славата на родните красавици и в Сърбия, където ще участва в хитовото риалити "Парови". В шоуто влизат необвързани мъже и жени, които в повечето случаи се сгодяват по време на формата и излизат от него с половинка.

"Два дни преди продуцентите на шоуто да ми звъннат бях със Златка Райкова и други наши приятели в Белград. Купонясвахме в едно заведение, направихме си много снимки и се прибрахме в София. След това обаче едни от приятелите ни отишъл в същото това заведение, познавал собственика и седнал на една маса с него. Показал му снимки и му разказал, как сме се забавлявали. Той веднага ме забелязал и поискал от него да го свърже с мен”, разказва 28-годишната плеймейтка. По думите й още на следващата сутрин ресторантьорът й звъннал и я поканил в Белград. Осигурил й кола и я настанил в 5-звезден хотел.

Някой да вярва на подобна сладникава тирада? Всъщност, важно е PR-а да върви.

Светлана Василева ще омайва с красота и интелект и сръбските зрители
Стигаме до 48-годишната звезда от "Спасители на плажа" Памела Андерсън. Тя закри голата ера в Playboy, но явно няма намерение да седи вечно с дрехи. Тя свали отново задръжки заради собствена марка обувки за вегетарианци, изработени от изкуствена кожа. А единствената истинска кожа е нейната и можете да я видите в галерията.
Памела Андерсън се съблече, за да рекламира собствени обувки за вегетарианци
Завършваме със Силвио Берлускони, който в доста достолепна възраст изведнъж се разнежи и реши да става вегетарианец.
 

"Правя това заради всички онези чудесни създания, които отиват в кланиците и срещат смъртта. Откакто четох за страданията на животните, които са обречени на смърт, в мен изчезна всякакво желание да ям месо. Мога да се справя и без него, и ще го направя", довери бившият премиер на Италия.

Така ни трогна, че изведнъж ни хрумна, че той си е потенциален партньор на Памела и обувките й за вегетарианци и двамата могат да направят обща рекламна кампания. И без това Берлускони сме свикнали да го виждаме сред сексапилни жени, които са доста по-млади от него.



 Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар