Зима

Зима
Пролет

22 февруари 2016 г.

Девет сигурни начина да вбесиш мъж

А дамите ги умеят тези неща...

1. „Само 5 минути...“

На женски език това означава около 40 мин. (минимум), а това хич не се харесва на силния пол. Дамите доказано не мога да си разпределят правилно времето и винаги им трябват още 5 минути, за да се приведат в перфектен вид. Не, че мъжете не оценяват това, но определено чакането ги побърква.

2. Да флиртуваш с приятелите му

Дори да е само невинна закачка и да не влагате абсолютно нищо, повярвайте на него не му е приятно. Може да не го показва, но си му лазите по нервите и колкото и да не си го признава се чувства застрашен.

3. Да го оставяш без пространство

Това, може би, е проблем и за двата пола, но като цяло жените са по често обвинявани за обсебващи. Двамата не трябва да сте заедно през цялото време и ако човекът желае да изпие бира с приятели или да отиде да поиграе футбол, негово право си е. Не е нужно да го прави в компанията на гаджето си. Така, че по-добре не го следвайте по петите нон-стоп.

4. „Нищо“

Когато видимо разгневена жена каже на мъж, че нищо ѝ няма, значи определено има „нещо“. Да, така е, но това „нищо“ побърква мъжете. Те не разбират от намеци и лошите погледи няма да помогнат, ако не им се каже в очите точно къде са сбъркали. Ето защо, често от едно малко „нищо“, става един голям скандал.

5. Да го сравняваш с бившия

Без значение дали за добро или за лошо, всяка прилика с него, която изтъквате му е доста неприятна. Представете си как се чувствате, когато той заговори за бившата си, е по същия начин се чувства и той, макари и умело да се прикрива. Не му го причинявайте!

6. Да говориш лошо за майка му

Харесвате ли се или не с бъдещата или може би вече настояща свекърва изобщо не може да бъде проблем за него. Той си ви обича и двете, но почти никога не би могъл да вземе страна. Безсмислено е да говорите лошо за нея само го натоварвате.

7. Да му повтаряш няколко пъти, че трябва да свърши нещо

Да, знаем, че е вбесяващо да помолиш веднъж за нещо и да няма резултат. Следва втора молба, може би и трета.... Е, вече му убихте желанието да стори каквото и да било. Натякването определено не е добра стратегия.

8. Да го помолиш за съвет и после да направиш обратното

Това наистина може да го изкара извън кожата. Показвате му, че не държите на мнението му и определено му нямате доверие. Тогава защо изобщо му искате съвет?

9. Да му простиш, но при всеки удобен момент да припомняш случката

Без значение какво е направил, след като се разберете, че всичко е минало, то трябва да си остане минало. Ако не можете да превъзмогнете станалото, по-добре сложете край. Изобщо не му харесва играта „чакай да го накарам да се почувства виновен“.


Няма коментари:

Публикуване на коментар