Зима

Зима
Пролет

20 март 2016 г.

"Гоце" и Цв.Цв. тикат Б.Б. да се пусне за президент. Качват ли го на Пързалката?!

Борисов толкова пъти се е връткал, отмятал, измятал, премятал, че е станал за смях пред анализаторите в амбасадите...
 
Георги Първанов, известен и като "Гоце" от ДС, и Цветан Цветанов, познат и като Повелителя на разколебания синтаксис, са главните дестабилизиращи протагонисти в актуалната фаза на Играта.

Бойко Борисов все още не се е измъкнал от тресавището, в което се набута след малоумната линия на поведение с Давутоглу и Ердоган, а Г.П. и Цв.Цв. го бутат към ново блато. Кофтално.

Първанов дестабилизира властовата конфигурация с претенциите си да го играе втори по значимост фактор за Пасианса. "Гоце" и "Запалката" изнудват "Баце" с потресаваща наглост. И той поддава.

Първанов знае, че при предсрочен парламентарен вот няма начин да вкара "АБВ" в НС. Игричката му е насочена към създаване на обстановка, която да мотивира Б.Б. да се кандидатира за президент.

Бойко Борисов толкова пъти се е връткал, отмятал, измятал, премятал, че е станал за смях пред анализаторите в амбасадите. Той го знае. Но не може да се удържи. Отвътре му идва да си сменя "позицията".

Нищо няма да му струва да се отметне и от думата си, че няма да се кандидатира за президент. Не това ще го спре. Обаче. На него му е ясно, че "външните фактори" няма да го бръснат за банкенска слива тогава.

Освен Първанов и Цв.Цв. бачка яко за провала на втория мандат на Б.Б. През последните няколко седмици "вторият в ГЕРБ" работи активно, за да внуши, че "Баце" е узрял да стане президент и да му остави партията.

Привидно кретенската изцепка с "бунта на кораба" прикрива мерака на Цв.Цв. да тества нагласите за радикална промяна на Пейзажа. "Бойко" президент, "Цецо" премиер. "Гоце" се връща в БСП и го играе партньор в "голяма коалиция".

Не се смейте. Това е крайната цел на Физкултурника. Първо "Баце" го инсталира за председател на ГЕРБ, а сетне той прогласява с "разколебан синтаксис", че според добрите европейски практики лидерът на победилата партия трябва да е премиер.

Бойко Борисов според нашите информатори в най-близкото му обкръжение вече се триуми. Той е наясно, че просветената публика отдавна е уморена от неговата особа. Само заемите го спасяват засега от гнева на народа. Смъртоносна спирала...

Спирането на поръчките и "затягането на коланите" в МФ показват, че Б.Б. играе за време - да го добута до изборите за президент и да се скатае на завет. Всъщност "Баце" защо е толкова сигурен, че ще спечели вота?

Когато всички основни играчи се убедят, че Б.Б. ще се качи на Пързалката, одма ще си осигурят резервни писти. Разпадните процеси в ГЕРБ ще станат неудържими - лидерът се спасява, ами ние с "Цецо" ли да го духаме...

Остава само едно - ФАЛШИФИЦИРАНЕ. Само дето по тази линия на разгръщане на силите и средствата "Баце" го чака Засада. Бедна му е фантазията как ще се нахендри, ако сметне, че играта ще е като шашмаджийството във Варна. Б.Б. е на ход. Да видим.




bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар