Зима

Зима
Пролет

5 март 2016 г.

Флорентино Перес се готви за оставка!

Новината е добре дошла за привържениците на клуба, които са крайно разочаровани от методите му на ръководене

Президентът на испанския гранд "Реал" Мадрид Флорентино Перес обмисля да се оттегли от своя пост в края на сезона. 

С тази новина гръмна вестник "Спорт". 

По този начин той ще сбъдне желанията на огромна част от привържениците на клуба, които недоволстват срещу неговото управление.

Перес щял да предприеме тази крачка, ако "Реал" Мадрид не спечелят Шампионската лига.
"Белият балет" е на осминафинал в турнира, като в първата среща победи с 2:0 "Рома" в Италия и е на крачка от следващата фаза. Шансовете за титлата в Примера дивисион към момента граничат с невъзможното заради изоставането на 12 точки от лидера "Барселона".
 
Новината е добре дошла за привържениците на клуба, които са крайно разочаровани от методите му на ръководене. Причините за това са проблемите с финансовия феърплей, загубените дербита през сезона, и слабата игра на "Реал" Мадрид.

Смята се, че Перес иска да се оттегли доброволно, защото ще има възможност да прокара свой човек на позицията, при ранни избори през лятото. Спряганите имена за негов приемник са две: Фернандо Фернандес Тапиас и Едуардо Фернандес де Блас. И двамата в момента изпълняват ролята на вицепрезиденти в "Реал".

През лятото в "Белия балет" със сигурност ще има много промени – бъдещето на треньора Зинедин Зидан не е никак сигурно, а голямата звезда Кристиано Роналдо може да бъде продаден. Това важи и за голяма част от футболистите на мадридчани.


Няма коментари:

Публикуване на коментар