Зима

Зима
Пролет

5 март 2016 г.

Ангел Джамбазки: Трябва да бъдем готови за една дълга, дълга инвазия

"През следващите 20 години мигрантският поток на европейския континент няма да спре"
 
Евродепутатът Ангел Джамбазки определи като „поредното либерално безумие и малоумие" дискусията около въоръжението на военните по границата. Според него такъв разговор изобщо не може да има.

„Погледнете войниците, които охраняват гарата в Брюксел и гарата в Германия, там виждате действаща армия, която е въоръжена, включително лицата на войниците са закрити с маски", коментира в ефира на Нова телевизия Джамбазки. По думите му, тези хора са със служебното си оръжие, а не са с прашки, лъкове или фунийки.

Българският евродепутат бе категоричен, че преградното съоръжение трябва да бъде изградено изцяло по българската граница и армията трябва да поеме задачите по охрана на държавната граница.

По думите му, това, което наблюдаваме, е мигрантски поток, а не бежански. Той прогнозира, че през следващите 20 години района, откъдето идват, няма, да бъде омиротворен, което означава, че мигрантският поток на европейския континент няма да спре.

„Трябва да бъдем готови за една дълга, дълга инвазия и поведение като това на немския канцлер - самоубийствено, продиктувано от комплексарски истории, ще причини разруха и страдание на европейския континент", смята още той.

В момента ЕС се гънел, навеждал се недопустимо, унизително пред диктатурата на Ердоган.



Няма коментари:

Публикуване на коментар