Зима

Зима
Пролет

29 март 2016 г.

Варна се рути като шмъркалника си кмет, паднал от черешата!

Най-новата „находка“ в „новоремонтирания“ център на Варна, която свидетелства и за черната дупка в тиквата на нещото като кмет...
 
Крадливата ГЕРБ-пасмина, която граби Варна като за световно, и подгъзурните й платени медийки няма да ви покажат ето тази снимка на Пламен Стефанов, заради която шофьори и пешеходци псуват нещото като кмет, паднало на тиквата си горе от черешата и превърнало морската столица в дупка на селски кенеф.

Дали защото по централната улица в свински тръс е преминала местната медийна наемничка на спортния министър, или защото мангалите от любимата на ГЕРБ-Портних фирма „Хидрострой“ пак са „ремонтирали“, видимият резултат така или иначе е налице.  


Дупка до колене и широка колкото дирника на въпросната дебелосереста дописничка от медийния свинпром на Красен Кралев е зейнала до Кукления театър и никой дори не си е направил труда да я обезопаси.

Най-новата „находка“ в „новоремонтирания“ център на Варна, която свидетелства и за черната дупка в тиквата на нещото като кмет, наречено Портних, втори ден застрашава живота и здравето на тези, от чиито джобове се краде безобразно, за да бъде Варна „най-добрият град за живеене“, естествено само медийно.

И въпреки че във фейсбук дупката се превърна в нещо като хит на Джордано, в маргиналните сайтчета, на които ГЕРБ-Портних налива кинти за „пълна програма“, няма нищо друго освен тъпоумни прессъобщения.




Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар