Зима

Зима
Пролет

30 март 2016 г.

Селските кметове на ГЕРБ наркотрафиканти ли го играят?

Ало, Цв.Цв, що стана?

Селски кмет на ГЕРБ пипнат с повече от 24 кг. дрога. 


Ценният гербаджийски кадър бил сгащен, докато се опитвал да премине през ГКПП Лесово. На 28 март Н. Попов опитал да премине ГКПП Лесово към Турция с Ауди А8. При митническата проверка наркотиците били открити. 

Николай Попов, кмет на Топузово, община котел, издигнат от ГЕРБ, е задържан. Окръжната прокуратура в Ямбол го привлече като обвиняем. Гербаджийският кмет-наркотрафикант може да отнесе от 10 до 15 г. тюрма за контрабандата на синтетика. И като екстра - от 100 до 200 000 лева глоба.

Леле, що стана? Форумите в социалните мрежи се подпалиха. Възмутени граждани питат дали селските кметове на ГЕРБ го играят и наркотрафиканти, които "отчитат" в черните партийни каси.

Цв.Цв. е председател на комисията по сигурност и обществен ред в НС. Знае се, че от години е пласирал кадри в БОП. И? Мафията в Турция от кого ще си търси "рестото" сега? Кой ли го е чакал на Хамзабейли гербаджийският трафикант? Апропо.

Дебелян го юркаха, че върти схеми със сирийски кюрди с контрабандни папироси. Гербаджийските селски кметове направо на метамфетамини ли минаха?! 


Турски сайтове вече гръмнаха с новината за контрабандата. И?



bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар