Зима

Зима
Пролет

7 март 2016 г.

Джерард Бътлър: Винаги съм обичал българките

"Изключително съм изненадан колко много е променена страната за кратко време"
 
Холивудският актьор и считан за един от секссимволите в актьорския бранш Джерард Бътлър призна, че обича страната ни и българките.

Известният актьор си припомни, че за първи път е снимал у нас преди 17 години филм по Чехов с Майкъл Кокаянис, режисьорът на „Зорба гъркът".

"Беше много различно място и много различно изживяване. И съм изключително изненадан колко много е променена за това кратко време. Винаги съм харесвал българите. Хората, които работят във филма „Код: Лондон" са страхотни, много вежливи и услужливи и са изключително талантливи. Но повечето от времето, което прекарах в България този път, може би 90% бях или в леглото си или в студиото", допълни актьорът пред БТВ.

Бътлър сравни студиото в България с роден дом. "Получи се любов между нас. Беше ми като роден дом. Моят затвор и моето всичко. Не, шегувам се... Студиото е страхотно! Условията са фантастични, толкова много различни декори. Декорът на "Код: Лондон" е направо разтърсващ. И в същото време се снима някакъв епичен филм на декора на Рим, страхотни студиа и знам, че тук са правени много големи филми", заяви той.

"Ще се върна. Но следващият път може би не трябва да съм и продуцент на филма, защото говорих с другите актьори и те ми казаха, че е жалко, че не съм имал повече свободно време, защото те са попътували извън София и са си прекарали страхотно", допълни Бътлър.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар