Зима

Зима
Пролет

2 май 2016 г.

Тиквата се пъне да се прави на „Путин“, ще го играе президент

За да оцелее чисто физически се налага да се скрие в последното полит. убежище – президенството...
 
 Не му вярвайте на тиквата, дето не си бил виждал още внучето, щото го било страх да не го смачка.

Тиквата, че е страхлив, страхлив е, и това не го знаят само и пишман каратистите, дето се е мотал около тях.

АФЕРА вече го писа, но поради дебилността на племето, наречено народ, пак ще го повторим – американците натискат лицето Бойко Методиев Борисов – кретенът Росен Плевнелиев да бъде подкрепен пак за президент.
 

Тиквата обаче, поради естествената му „селска хитрост“, меко казано, усеща, че е фитка отвсякъде, и че до безкрайност няма да може да удържи крадливата си премиерска власт. И за да оцелее чисто физически, повтаряме – физически! – се налага да се скрие в последното полит. убежище – президенството.
 

А понеже на тиквата това племе му е свикнало сутрин да говори едно, на обед – друго, а вечер – да се отрича и от Христос, никаква изненада няма да е да цъфне някоя утрин при Цоловата и Николаев и да изрече, че няма кой друг да спаси България, освен него, и да обяви, че се кандидатира за президент.
 

Обаче. Планът му е като стане президент, а това ще се случи, защото в България откакто съществува ГЕРБ изборите са тотално фалшифицирани, да предизвика референдум, с който да се поиска увеличаване на правомощията на президента, демек „президентска държава“. Още по демек – Борисов да се напъне да се направи на „Путин“.
 

Като притурите и спечелените за кой ли път фалшифицирано парламентарни избори от ГЕРБ, нищо чудно за премиер да набутат Лиляната МУ, или Цецоуто Му. Въпрос на „кой кого“ ще прецака вътре в ГЕРБ.
 

Никаква изненада няма да е и каканижещият „патриарх“ да произнесе слово към миряните да припознаят „Спасителя“ в лицето тиква. Църквата и без това е държанка на властта МУ.
Това е положението, НО.
 

Още не си е казал последната дума Господ.
 

И Доган.
 

И „руското ресто“.


Afera.bg, колаж: Матей Димов

Няма коментари:

Публикуване на коментар