Зима

Зима
Пролет

12 май 2016 г.

Борисов плаши гарги в Лондон

Ало, Борисов, не се праскай, защото рейтингът ти не е това, което беше...
 
Подир работната среща с Дейвид Камерън премиерът Бойко Борисов изригна: "Искам да призова да не се прекалява с играта на нерви, защото може и да не ми издържат моите и да ме направят президент".

Иначе казано Би Би отново се прави на политически покерджия, но не е зле да си припомни, че в сесиите на "Витошка" постоянно губеше - не само от приятелите на Черепа. За Белия да не говорим. Обаче продължава "шегичката" на Цв.Цв.

"Да припомня, че с подобен подход и манталитет на управление той (Румен Петков като министър на вътрешните работи) принуди тогавашния главен секретар на МВР Бойко Борисов да напусне и да бъде вече два мандата премиер на страната.

Не изключвам възможността с тази насмешка той сега да направи сегашния премиер и президент на страната. Това в кръга на шегата, обаче. Да не се приеме като намек", реши да се прави на Фуше "шегаджията" Цветанов в ефира на БНТ в сряда сутринта.

Ало, Борисов, не се праскай, защото рейтингът ти не е това, което беше. Ако бъдат блокирани фалшификациите и минимизиран контролираният вот, изборите за президент ще бъдат "на кръв".

Социолозите знаят истината - "АБВ" затова излиза. ГЕРБ слиза по надолнището, Борисов, знаеш го. Тичкаш да се хванеш за последния вагон, ама да не се спънеш.

Годините не прощават на никого. 15 години в Играта - не се ли поглеждаш в огледалото, не ти ли тежат килограмите.

За игричките, врътките и измятаниците да не говорим - сутрин едно, на обяд друго, вечерта трето, за през нощта мълчим - питайте "подмокрените дръжки на микрофони".

"Доган ме поръча!". "Доган е най-големият!". "Баце" алангле. Бойко Борисов плаши гарги в Лондон. И забравя изнервен, ех, за Совите...

И като стане "Бойко" президент, този същият "Бойко", който се кълнеше, че вероятността да се кандидатира е НУЛЕВА, а сега "призовава" да не го ядосат, КВО?!

Моделът "Варна" от местните избори ще бъде приложен в цялата страна. Само че срещу себе си Би Би няма да има мишките в морската столица.

Ядосайте го. Да се пуска. Схемата е ясна. "Бойко президент" и после Тетка Цецка да вие трели при Мушо във Варна "Цъфнал ГЕРБ, цъфнал ГЕРБ".




bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар