Зима

Зима
Пролет

10 май 2016 г.

Другарката Корнелия Нинова и старият бардак

Я да видим, другарко Корнелия Нинова, „КАТО ЦЯЛО“ каква „остра партия“ ще реднеш със СТАРИЯ БАРДАК?!
 
"С Борисов няма да се разбираме, ставаме твърда, ясна, категорична опозиция. БСП тръгва като остра партия вече, не като отделни остриета, хора, а като цяло остра партия", изпъчи се в марково костюмче новият председател на БСП Корнелия Нинова.
 

И още: „нови лица“ щели да дефилират в Партията.
 

Аре бе! Гепи!

Я да видим, другарко Корнелия Нинова, „КАТО ЦЯЛО“ каква „остра партия“ ще реднеш със СТАРИЯ БАРДАК?!
 

1. Как „няма да се разбираш“, другарко Корнелия Нинова, с Бойко Методиев Борисов, след като ментора ти – Румен Овчаров е ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ДЪРЖАВАТА, Т.Е. НА ВЛАСТТА НА БОЙКО БОРИСОВ, в „Лукойл“, т.е. във фирмата на авера на Бойко Борисов – Валентин Златев?!
 

2. Даниел Славов – Дънката, СПОНСОР НА „РЕФОРМАТОРА“ РАДАН КЪНЕВ, и аверчето му – Борислав Гуцанов , чиято БСП- Варна Дънката издържа ГОДИНИ НАРЕД, БАРАБАР С ЦЕЛИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – ПЛИК ПО ПЛИК, ГЛАС ПО ГЛАС, заедно с Гуцанов лъснаха в „Панама гейт“ с офшорките. И?

3. БИВШИЯТ КМЕТ НА ВЕТРИНО ОТ ГЕРБ ГЕОРГИ АНДРЕЕВ, СЕГА ДЕПУТАТ ОТ БСП, и сегашен областен председател на БСП – Варна, к’во ще го правиш, другарко Корнелия Нинова, това лично селско „ново лице“?! Хаберлия ли си каква е връзката на този червен /ексгерберски/ човек Георги Андреев с прословутия „Цайс“, с Юрката и червено – депесарската компания „на калкан“? Хабер имаш ли, другарко Нинова, кой натресе кретена „Пуйчето“ за шеф на ОД на МВР – Варна по времето на ВАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ И другият кретен главен секретар на МВР „Гелосаното“? „КОЙ“ ТЕ БИЛ „ПРАСНАЛ“ В „БУЛГАРТАБАК“? АРЕ БЕ, ДРУГАРКО НИНОВА! Че точно „КОЙ“ посредством Андреев, „Цайса“ и остальная, добре кадрува и в полза на ДПС, и в полза на БСП, и в полза на ГЕРБ. Що поръчки изпълниха, бедна ти е фантазията, другарко Нинова, „борец за правда“, ех, ти…
 

4. Къде е в тази ъндърграунд – картинка Красимир Янков, дето и той припка подир задника ти?
 

5. Аврамовци в БСП – Варна бачкат ли яко за Георги Първанов, ей тъй на, на инат, или преди да влезете в мавзолея МУ, „Гоце“ не ти обади на „безсмъртния полк“, на който се бяхте тропосали без портрети, щото ако трябваше да носите, от Първо главно трябваше да почнете…
 

„Невинни“ въпросчета. „Като цяло“, като за „невинната“ Корнелия Нинова. 

Едно е да се правиш на хайдутка за пред камерите, второ е – да лицемерничиш, че си „опозиция“, трето и четвърто е – да отрежеш тиквите на КРАДЦИТЕ.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар