Зима

Зима
Пролет

17 май 2016 г.

Жените предпочитат милите мъже пред красивите

Добрите момчета успяха да изместят лошите в сърцата на дамите!
 
Това е изводът от ново изследване, според което жените вече не търсят арогантния мачо, а възпитан и състрадателен мъж, който се държи мило с околните. 

Поне така твърдят британски учени след кратък експеримент.

Те събрали група жени, на които показали различни снимки на представители на силния пол и описали тяхното поведение в определени ситуации.

Една от тях била реакцията им при вида на бездомен човек. Част от мъжете, повечето от които изглеждали по-атрактивно и демонстрирали самочувствие, подминали въпросната личност и дори си цъкали из телефона. Други пък, които не се отличавали с привлекателна физика се спрели и дори купили сандвич на човека.

Оказало се, че дамите са по-заинтересувани от милите господа, които се погрижили за бездомника, отколкото от тези, които се отнесли към него пренебрежително. Учените са намерили съвсем логично обяснение на реакцията на нежната половина от населението. Жените подсъзнателно разбират, че добрите момчета ще се отнасят към тях с грижа и внимание и затова биха избрали такъв партньор за себе си.

За съжаление, в живота нещата не са толкова прости и „надутите мачовци“ не се появяват с табелка в ръце, която да разкрива характера им веднага. Така че трябва да мине известно време, за да стане ясно дали горещият красавец до вас има и добра душевност. 


Веднъж след като го опознаете обаче, той може лесно да ви спечели с нежност, обноски и внимание.


Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар