Зима

Зима
Пролет

4 май 2016 г.

Борисов, опичай си акъла, Борисов!

Българите не са емигрирали от хубаво да работят в чужбина
 
Бойко Борисов заформи махленска пиеска, че заради въпрос на "ерудирано момче" в посолството в Лондон е спрял обществени поръчки за милиарди. 

Вече се гледал спокойно в Огледалото. Няма Пеевски, няма Доган, вервайте, зад него.

Група възмутени български граждани го принуди, ти да видиш, към радикални действия. Как става така, че хиляди и хиляди българи не могат да го вразумят за престъпните промени в ИК, лишаващи наши сънародници от граждански права?

Турците с двойно гражданство ще пристигнат с автобуси и ще гласуват. Нещо повече, ще мотивират роднините и близките си да пуснат гласа си по съответния начин - за когото трябва. Българите в чужбина също имат страховито оръжие срещу Борисов.

Първо, те внасят милиарди в България, т.е. - влиянието им върху роднините е безпрекословно. Второ, Бойко Методиев Борисов няма да може да се покаже в чужбина, без да бъде охулен и оплют. Трябва ли му това? Иска ли Меркел да му се "радва"?

Иска ли Борисов да бъде посрещан с протести в Брюксел, Лондон, Париж и Берлин. Иска ли? Едва ли. Суетата му е всеизвестна. Тогава? Да си опича акъла и незабавно да върне правата на свободолюбивите българи. Иначе ще го пометат заради Олигофрена.

Бойчето иска да го обичкат, да му се радват и да го венцехвалят. Обаче се оплете в стоторни игрички заради страха си от Ахмед Доган. Ако не се вразуми, ще дочака не протести, не измислен от ибрикчиите на Дебелян "метеж", а бунт. И ще си отиде оплют.

Българите не са емигрирали от хубаво да работят в чужбина. Прогониха ги шляканите "олигарси", напъдиха ги гнусните овластени крадци, опоскали Родината. Българите в чужбина имат роднини в Отечеството. Има защо и заради кого да гласуват.

Бойко Борисов се сдуши с лъжепатриоти и им го отне. Това не се прощава! Наказателният вот срещу Бойко Методиев Борисов ще бъде потресаващ, ако не се погрижи решението да бъде прегласувано от парламентарната му група. Не го ли стори - свършен е!



 
bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар