Зима

Зима
Пролет

8 юни 2016 г.

Мтел и blizoo с нови комбинирани оферти за ТВ, интернет и мобилни услуги

Пакетните предложения включват до 200+ ТВ канала и до 200 Mbps домашен интернет на промоционални цени от 10 лева на месец.
 
От днес Мтел предлага ново портфолио от комбинирани оферти за телевизия, домашен интернет и мобилни услуги, които включват и услугите на blizoo. 

Новото портфолио за фиксирани услуги е поредната стъпка от процеса на интеграцията на Мтел и blizoo, като всички включени в него оферти ще се предлагат в магазините и на двете компании.
 

Клиентите ще могат да избират между 5 двойни пакета за интернет и телевизия. Всичките те се предлагат с промоционално намаление от 50% на месечната такса за първата година при подписване на нов двугодишен абонамент. 

Новите планове включват голямото разнообразие от ТВ канали и висока скорост на домашния интернет. Например пакетът Мтел Премиум 200 дава над 200 ТВ канала, 62 от които с HD качество и до 200 Mbps интернет скорост на промоционална цена от 25 лева на месец. Офертата включва популярните канали от спортния пакет Diema Xtra, както и филмовия пакет HBO и Cinemax.
 

Само срещу допълнителна такса от 3 лева на месец клиентите ще могат да добавят и план  за домашен телефон , включващ неограничени разговори към мобилни и фиксирани мрежи в страната.
 

Новото портфолио включва и 5 тройни пакета, които комбинират три услуги – телевизия , интернет и мобилна услуга. Например офертата Мтел Микс Премиум 200, освен над 200 ТВ канала и до 200 Mbps интернет, дава и неограничени минути за мобилни разговори към всички мрежи в страната и 8000 MB мобилен интернет в мрежата на Мтел. 

Това дава възможност на клиентите да комбинират най-доброто от трите вида услуги на страхотна цена.
 

Самостоятелните оферти за домашен интернет също ще се предлагат с намаление от 50% от месечната такса за първата година на двугодишен абонамент и включват до 200 Mbps интернет скорост. Клиентите могат да насладят и на повече от 200 ТВ канала с 50% отстъпка за първите 6 месеца от двугодишен абонамент за телевизия. Повече информация за всички оферти в новото портфолио можете да намерите на сайта на Мтел.
 

Със старта на новото портфолио клиентите вече могат да заплащат сметките си във всеки магазин на Мтел и blizoo, както и да се възползват от подбрани устройства на страхотни цени.

Няма коментари:

Публикуване на коментар