Зима

Зима
Пролет

10 юни 2016 г.

Защо да си хванете гадже, което обича слънце, плаж и море?

Те са интуитивни и следват поривите на сърцето си, щастливи са с това, което имат...
 
Жените, които обичат морето, пясъка, слънцето и плажа си имат своите особени качества.

Те са свободолюбиви, естествени, обичат природата и веселбата.

А ето и другите им позитиви, които ще ви убедят да си търсите именно такова гадже:

1. Те не са капризни

Този тип жени не мрънкат, че имат пясък по цялото тяло и в косата. Те нямат нищо против да си намокрят или измачкат дрехите, не държат лицето им винаги да е гримирано перфектно и като цяло не проявяват типичните за повечето жени капризи, които побъркват мъжете.

2. Те умеят да се радват на живота


Този тип жени живеят за момента и наистина умеят да се наслаждават на настоящето. Като цяло те са щастливи и усмихнати натури, които умеят да оцеляват при всякакви обстоятелства.

3. Те следват сърцето си

Тези жени са интуитивни и следват поривите на сърцето си. Те разбират, че хората са различни и не натоварват другите с високи очаквания и изисквания. Те са щастливи с това, което имат.

4. Те са общителни и леснодостъпни

Тези жени могат да общуват с всички – с възрастни хора, с деца, с животни, с природата. Те са открити и отворени към света, а душата им е добра.

5. Те не се вземат на сериозно

Тези жени се радват на малко, естествено скромни са, не са дребнави и не се вземат прекалено на сериозно, защото знаят, че има много по-важни неща от материалното. Те не се вторачват в проблемите и реагират позитивно на всичко около себе си, защото осъзнават, че животът е твърде кратък.

6. Те са емоционални

Тези дами също плачат, когато са тъжни. Те знаят, че животът невинаги е забавен, но са толерантни към глупостта на хората и към предизвикателствата на съдбата. Наясно са, че всичко лошо ще отмине.

7. Те знаят да обичат

Този тип жени са широко скроени. Ако си намерите такава приятелка, тя ще ви даде всичко, което може – сърцето и душата си. Ще ви обича и в добро и в лошо такъв, какъвто сте. 




Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар