Зима

Зима
Пролет

30 юни 2016 г.

Български неволи по време на БРЕКЗИТ

Какво се случи къде нас, докато оплаквахме невнятните англичани, от които европейци не става...

На път е да се приеме закон, с който скоро ще ни се налага да ходим и до тоалетната с адвокат, нищо че КЗК, Тристранния съвет за социално партньорство, всички синдикати и работодателски организации, счетоводители, юристконсулти, нотариуси, брокери, съдия изпълнители, Асоциация на банките, БХК, Прокуратурата, обявиха Закона за противоконсттитуционен и монополистки.

Същите, чевръсти слуги на народа, без да губят КПД или да се поддават на смут по външнополитически причини, обявиха, че се спират детските надбавки за българчета, чиито родители работят. Това било стимул.

Вероятно нещо от типа - бой, тесни обувки и да се изучиш!

Направиха римейк на стрелбата по подземното с артистичен псевдоним Очите и театрото беше окачествено като холивудска възстановка. Кой и дали изобщо някой от лошите ще търка нара тепърва ще се изясни.

Още седем милиона за един хвърлей разширение дал бащицата на Фандъкова, а се канел, прокрадна се, за да се съхрани стабилността в банките да вземе още едни пет- шест милиарда...
 

Пак в името на стабилността и видимите резултати, всеки който си купи гарсониерка ще може да придобие статут на постоянно пребиваващ според либерализиращия се закон за чужденците.

Опожарените и ограбени къщи до Своге ще ги подминем. Те са си регулярните, дребни битови престъпления, без които толерантността и търпимосттта не може да мине.

В кв. „Разсадника” се стрелят силите на реда с отдавна известен им криминално проявен, но друго си е да станат гражданите съпричастни към усилията на родната полиция.

ЦСКА ще играе в елита, както премиерът обеща миналата седмица.

И в цялото това европейски стабилно българско лято хора продължават да политат от високите етажите поради липса на стабилност, но строго индивидуална и необвързана с усилията за стабилизация, които няма да секнат, както обеща главният Евроатлантик от най-модерен тип.



Соня Момчилова,  Lentata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар