Зима

Зима
Пролет

6 юни 2016 г.

Как атрактивните жени успешно се правят на недостъпни

Ако личният ви живот прилича на въртележка, от която постоянно падате, защото се влюбвате в мъже, които не ви търсят и не връщат обажданията ви, то е време да промените играта си.

Не е тайна, че господата обичат предизвикателството и за да привлечете и задържите вниманието им, трябва да се превърнете в такова.

Как? Изглеждайте „трудна“. На пръв поглед ще ви прозвучи сякаш се връщате в гимназията, но подобно поведение има своите предимства и ще подобри шансовете ви за срещи. Не само, че вие поемате контрола над личния си живот, но и се презентирате пред останалите като човек, който се цени и уважава, което е доста атрактивно за срещуположния пол.

1. Бъдете леко дистанцирани

Вместо да тичате след обекта на желанията си, оставете го той да дойде при вас. Накарайте го да поработи за вниманието ви, да разбере, че не сте на негово разположение. И ако това усилие не започне още от началото на познанството ви, то няма да се появи на по-късен етап, разберете го!

Жените, които се правят на недостъпни, крият умело интереса си. Те не прекарват прекалено много време в писане с желания мъж и дори не го целуват на първа среща. Флиртуват умерено и когато самодоволната усмивка се появи на лицето му, се отдръпват, за да го объркат и да засилят желанието му.

Ако се притеснявате, че карайки го да ви преследва, той ще се откаже от вас, то въпросният мъж не си заслужава времето ви.

2. Бъдете малко скептични

Това е важно за да опазите сърцето и нервната си система. Хората лъжат постоянно, така че не вярвайте на всяка негова дума. Задавайте въпроси, разузнайте тайно повече за живота му, четете знаците на тялото.

Не бързайте със сближаването, докато не се уверите, че срещу себе си имате свестен мъж, който си заслужава. Не бързайте да давате номера и адреса си.

3. Бъдете заета

Когато срещнете човек, който ви допада, еуфорията в началото е голяма. Писали сте си часове и вече го чувствате близък, поради което сте готови да скочите за среща при всяка възможност и бързате да му отговаряте на съобщенията на секундата със завиден ентусиазъм. Тези действия му показват, че вече сте „налапали въдицата“ и може да започне да ви разиграва, така че го изпреварете!

Докато не се уверите, че той е свестен и заслужава времето и усилията ви, бъдете заета. Отговаряйте му след час, не се хвърляйте веднага на среща, създайте у него напрежение и очакване да ви види. И все пак не прекалявайте, защото ако го мотаете прекалено дълго и явно, той ще реши, че нямате интерес и ще разбере играта ви. 



Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар