Зима

Зима
Пролет

8 юни 2016 г.

Митингът и Борисов

Очертава се интересна гатанка за пиарите на Бойко Борисов.
 
Стига, разбира се, някой от дясната или лявата опозиция да се сети да я формулира като елементарен въпрос.

На 11-ти юни, в София ще се проведе митинг под наслов „ДА на България в ЕС и НАТО! Поканени  са и всички граждани на Републиката!“

С няколко думи, въпросът е ще бъде ли така добър Бойко Борисов да отиде на митинга? Просто така! Да се порадва на народната любов, да се види дясното лице на ГЕРБ и да се затвърди недвусмислената геополитическа ориентация на управляващата партия.

Интригата е в това, че ако Борисов отиде на митинга лявата опозиция може да го обвини, че е премиер-страхливец, обслужващ американските интереси, ако пък не отиде, вдясно ще видят премиер-страхливец, който се крие от цивилизационния избор на България. 

И понеже повечето прогнози са, че той няма да посмее да се идентифицира открито с подкрепа за НАТО и ЕС, отговорът на гатанката най-вероятно ще остане в полето на дясната опозиция. Докато там мислят, вляво вече имат готов отговор – на фона на властовата игра на криенеца, Корнелия Нинова вече имаше смелостта да положи цветя пред паметника на Тодор Живков. 


Дали това е грешен или умен ход е въпрос на гледна точка или политически пристрастия, но при всички положения не е дело на страхлива жена! 

Остава пиарите на Борисов да намерят смелия мъж.




 Тони Стефанов, Glasove.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар