Зима

Зима
Пролет

11 юни 2016 г.

Защо не се изучава историята на съвременния либерал-фашизъм?

Престъпленията на либерал-фашизма са рафинирани, чудовищни и нанасят необратими поражения на цялото човечество
 
В университетите и училищата либерал-фашизмът не се изучава не защото няма достатъчно знания и факти около материята, а защото е идеология на глобализацията, на транснационалните корпорации и на глобалния хегемон. 

Защото е властваща идеология, която се налага с бомбардировки и кърваво насилие.

Представителите на учебното съсловие не са мързеливи, но повечето от тях се страхуват да не загубят своята работа и не желаят да се занимават с тази тема.

Либерал-фашизмът се счита за престъпен от хората по света от много време. Ако на децата им бъдат показани документи, ако се запознаят с потърпевшите от либерал-фашизма в Европа, Америка, Азия, Африка и Австралия, ще разберат какви човеконенавистнически режими властват днес по света. Какви ужасяващи престъпления се извършват днес по света. 


Затова  се избягва да се обсъжда въпросът с либерал-фашизма по медиите и учебниците. 

Затова продължава манипулирането и масовото промиване  на мозъците на децата, а и на някои от техните родители.

Забележка: Не защитавам комунизма. Истината се познава в сравнението. Когато се говори за комунизъм, то трябва да говорим паралелно и за либерал-фашизма. Комунизмът има своите престъпления, но не съм убеден, че престъпленията на либерал-фашизма са по-малки. Напротив, днес престъпленията на либерал-фашизма са рафинирани, чудовищни и нанасят необратими поражения на цялото човечество. Нанасят се необратими ментални и физически поражения на нашите деца.



Боян Чуков, Memoriabg.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар