Зима

Зима
Пролет

19 юни 2016 г.

Боко, а смешната ти ДАНС ще арестува ли "Нощните вълци" на Путин?!

Рокерския клуб „Нощни вълци“, както е знайно, е близък до Владимир Путин. А Путин, както е още по-знайно, е виновен за всичко в България...
 
След като Бойкоборисовата ДАНС, кипяща от акъл, ще следи публикации на „лошите“ руснаци, понеже „дестабилизирали държавата“, а пък слугите на „Козяк“ могат да пишат каквото си искат, щото тая територия, наречена българска държава, всъщност се управлява от „Козяк“, очакваме смешната и измислена Бокова ДАНС да арестува рокерите от Русия „Нощните вълци“, които предстои да навлязат у нас.

Рокерския клуб „Нощни вълци“, както е знайно, е близък до Владимир Путин. А Путин, както е още по-знайно, е виновен за всичко в България, заедно с Орешарски, разбира се.
 

Визитата на „Нощните вълци“ в България е в рамките на мотомарша "Славяски свят 2016", който стартира на 23 юни и ще премине през 12 държави, като приключи в словашкия град Нитра. Една от колоните ще премине през България. „Вълците“ ще посетят Шипка, Троянския манастир, София и Рилския манастир. 

На 28 юни се предвижда събиране в Сърбия за Видовден – денят на битката с османците на Косово поле от 1389 г. Във всяка страна ще бъде посадено липа – „славянското дърво“- символ на единството на славянските народи.
 

Аре сега, Боко да спеши измисленяците си дансаджии – щото „вълците“ не пишат публикации, а летят с мотори, понятно?!


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар