Зима

Зима
Пролет

31 юли 2016 г.

Съботен бис (галерия)

Плеймейтки и певици се разхвърляха... Падна ли един от малкото естествени бюстове в попфолка?

Лято е, жега е и седмичният ни обзор ще бъде доста горещ. 


Част от звездите са по плажовете, свалят дрехи и задръжки, други си продължават по старата традиция с малки скандалчета или провокативни снимки да привлекат вниманието към себе си.

В разрез с традициите ще започнем с една международна вест, за която сме сигурни, че ще получи широк отзвук сред известните с известността си родни старлетки. Ким Кардашиян, символът на голямата задница, се стопи до неузнаваемите 54 кг. С диета тя свалила 32 килограма, а какво от пищността й е останало не ни се иска да виждаме на гол кадър.

Въпросът сега е дали закръглените родни дами се оправдаваха, че следваха тенденцията "Кардашияново дупе", ще се подложат и те на диета.

Ще отиде ли в историята "дупето Кардашиян"?

Продължаваме с една тъжна вест. Един от последните естествени бюстове в попфолка май е паднал жертва в неравната борба със силикона. Райна се похвали с кадър от почивка, на който пазвата и е доста наедряла. Гордостта на Сандански дълги години се кълнеше, че няма да ляга под ножа, но чашката й на сутиена някак си не отговаря на познатото. Може пък да е някакъв женски трик? Експертите да кажат, че д-р Енчев си мълчи...
Райна показа пазва, която поставя под въпрос дали не е напомпана със силикон

Една епоха в българската естрада - Кристина Димитрова, пък се похвали, че е няма да се предаде на по-младите си колежки.

"Днес е изключително трудно да бъдеш на гребена на вълната, да се бориш с монопола в българския музикален бизнес, да се състезаваш с младите изпълнители. Но аз се боря. Нужни са голяма сила, упоритост, самоувереност и инат, какъвто притежавам в излишък. В мой плюс е също, че съм съвременен човек, вписвам се в днешната епоха и наистина харесвам модерните неща", заяви тя. 


Няма как да отречем, че е в крак с времето. Доказа го и дуетът й с титулованата от някои като модел Катрин Вачева. Тяхната песен "Изолатор" си е новатор за популярната ни музика и затвърждава тенденцията, че плеймейтките не са само ескорт на богатите, а имат и заложби в пеенето. Явно Орлин Горанов не е толкова съвременен изпълнител за разлика от Вачева. "Певица", която стана известна като боксова жертва на второразряден футболист и незнайно как попаднала сред звездите на Big Brother.
Криси Димитрова не се плаши от младите

Фолкпевицата Роксана пък смело върви по стъпките на кака си Софи Маринова. Софка се залюби с Гринго в чужбина и въпреки жалейките, че е била пребивана от него, двамата възродиха страстта си. Роксана пък се разведе, след като съпругът й се е упражнявал боксовите умения. И откри любовта в Белгия. От първи поглед, като Александър е с 5 години по-млад от нея.

"Ако в живота ми не се бе появил Сашко, сигурно щях да съм изпаднала в някаква дупка. Независимо, че винаги съм се смятала за силна жена, явно ми е трябвал човек като него, който ме кара да се усмихвам", доволна е Роксана. Двамата вече са татуирали имената си на ръцете, певицата го дари с конче пони, което било негова детска мечта.

Роксана върви по стъпките на кака си Софка

100 Кила пък реши да напомни за себе си и нападна Криско, че е лъжец и плагиат.

"Усещам завист всеки ден, дори от някои от споменатите – Шамара, Спенс и др. 90% от рапърите на сцената тотално ме имитират. Дали ще е с песен, дали ще е с начина на обличане", заяви в интервю певецът.

"Аз създадох Криско, Криско го има заради мен. В един момент видях много лоша черта в него – лъже. Казах му, че ако ме излъже, ще го пречукам. В крайна сметка той ме излъга и после се удари в една врата", разкрива Килата.

Освен, че го е поступал, 100 Кила допълни, че Криско е и плагиат. "Неговата част от "Ела и си вземи" е вторият куплет на "Свивам, свивам", смята той.

"Това, че повечето хора ме мислят за циганин, рапър, зле образован, всъщност много ми помага. Амбицира ме и ме кара да изненадвам хората около себе си с възможностите си", скромен е Килата.

100 Кила се заяде с Криско, нарече го лъжец и плагиат

Неговата мишена Криско пък хвърли в размисли многобройните си последователи в социалната мрежа като публикува любопитен статус: "Идва нова ера!". И ние се зачудихме каква е тази ера и единодушно стигнахме до извода, че певецът визира сътрудничеството си с Галена. Според слуховете фолкзвездата е платила 10 бона за песен от рапъра, който се кълнеше, че с лекия жанр няма допирни точки.

Минаваме към по-еротичната тематика. Естествено с Николета, която по всичко личи и през следващия сезон ще се изявява като тв водеща. Но пък през летните месеци не пропуска да се разпише с десетки голи кадри от родните плажове. За съжаление без Роналдо, нали легендата е такава. БГ мамите са я взели на прицел най-вече заради факта, че има дъщеря и голите фотоси не кореспондират с факта, че е и майка. Някои са по-крайни и я съветват вместо в силикон, екстеншъни, фалшиви нокти и гримьори да инвестира в психолог. Но мамите да си гледат форума, защото без тези снимки Лозанова ще залезе и няма да има за кого да се пише. Нали така се хвалят плеймейтките - светът се върти само около тях.

Николета забрави за дрехите по Южното Черноморие и заложи на най-големия си капитал

Някаква фолкпевица Адриана пък въобще не се церемони. Разбрахме, че имала записана песен "Дреме ми на пеперудката" и явно се присъединихме към роднинския й кръг, който знае този факт. Но пък Адриана си има за цел да става известна и пуска из социалните мрежи снимки, както майка я е родила.

Не е изненадващо, че и Мис Силикон 2015 Габриела Попова разходи творението на нечий хирург сред вълните. Според запознати люлеещата се гръд е в рамките на 830 кубика.

Мис Силикон 2015 разходи... силикон

Смятаният за бъдещ политик Слави Трифонов пък извади нова песен- "Бягай". Нито ред за нея като качество, нито ред за режисьорския замисъл на Кирил Киров. Защото видеото е пълно с голи и опипващи се девойки. И ако има сюжет едва ли някой го е забелязал сред сцените, които леко напомнят на нискобюджетен порно филм. И сред зърна и прашки - вампирът Гъмзата. Истинско изкуство, което ще ни държи влага поне до следващата събота.

А вие можете да разгледате в галерията и още звезди като Камелия, Русата Златка, Глория и Ася Капчикова, които държаха да ни покажат в каква физическа и плажна форма са.

Златка Райкова ни показа тяло от фитнеса
 Фолкпевицата Камелия се пече дибидюс
 Глория показа също плажна осанка
 Ася Капчикова засне гореща сесия също на морето

Глория показа също плажна осанка

Прочети още на: http://www.dnes.bg/index/2016/07/30/syboten-bis-pleimeitki-i-pevici-se-razhvyrliaha.310760,image14#photo
  Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар