Зима

Зима
Пролет

7 юли 2016 г.

Законът на гравитацията и десният ташак футболните коментатори от БНТ

Колкото повече плямпат тия момченца, в опиянението на логореята си, толкова повече става ясно, че нямат хабер от футбол
 
Е, ненаиграха се! 

Мислехме да ги пропуснем тия малоумни коментатори от БНТ на Европейското първенство по футбол, но не би. Мач след мач кретенските им коментари надвишават нивата и на най-големите дебили.
 

„Днеска си говорих с Герейро, Герейро има много слаб ляв крак“. 

Кретенче Бенетейско, верно ли ти каза Герейро, че има много слаб ляв крак?! А ти каза ли му колко ти е слаб десния ташак!

„Просто законите на гравитацията не важат за Роналдо“. Някой може ли да ни обясни какво общо има гравитацията с главата на Роналдо и гола, ай сиктир!
 

Ако някой си направи труда да изслуша коментарите на пишман футболните коментатори, може и да издаде книга с най-налудничавите думички изречени за футбола.
 

Прав беше баща ми, Господ да го прости, а той ЗНАЕШЕ какво е футбол, когато НИКОГА не гледаше мач с усилен звук.
 

Колкото повече плямпат тия момченца, в опиянението на логореята си, толкова повече става ясно, че НЯМАТ ХАБЕР ОТ ФУТБОЛ.
 

„Слабият ляв крак“ го разбрахме, и закона на гравитацията също, само не схванахме от какъв зор плащаме заплатите на нефелниците от БНТ, които непрекъснато и задължително, мач след мач, демонстрират жалкия си фасон на „коментатори“ на нещо, което по никакъв начин не разбират.



Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар