Зима

Зима
Пролет

29 август 2016 г.

Цветанов: ГЕРБ може да обяви кандидат-президента си до 2 октомври. А защо не след изборите?!

Какво значение има КОЙ, след като никога няма да разберем ЗАЩО...

"Кандидат-президенската двойка на ГЕРБ ще бъде обявена на по-късен етап", заяви пред БНТ председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. 


Според него нормален срок за обявяване на президентската кандидатура е до 2 октомври.

"Забавянето се налага не от това, че ГЕРБ няма решение. Кандидатът за президент на ГЕРБ е с управленски опит и е добре познат в европейските столици", обясни Цветанов и допълни, че от партията са заложили на медиатор, който да е способен да се справи с усложнената международна обстановка.

Верно ли? Защо не казахте, че това е причината Борисов да се излага, сновейки между Истанбул и Берлин в безсмислен опит да се въобрази на гълъбче с маслинова клонка в човката!

Е, ако го бяхте казали, още по-очевидно щеше да е, цялата уйдурма е за вътрешна, наша си употреба.

То, не че сега остана в тайна де, ама тогава хептен щяхме да се озъбим. От унижение...

Той добави, че кандидатурата вече е ясна в партията, но заради сложната международна политическа ситуация и конфликтите в Близкия Изток няма защо да влизат толкова рано в предизборен период - има си едномесечен законов срок, в който "съответните кандидати да изложат своите платформи и да има един смислен политически дебат и срещи с избиратели в страната", заяви Цветанов.

Найс, а!

За месец народонаселението на територията, наречена България, ще трябва да се запознае с кандидатите, да прецени капацитета им, да си хареса поне един, да го залюби, разлюби и после пак заобича и на 6 ноември по живо-по здраво - да го избере. Ако не стане от раз - поправителният е на 13!

Фатална работа...

Задават се скучни избори, драги зрители. Скучни и евтини, във всеки смисъл на думата "евтин". Ако ще ни запознават с бъдещия президент месец, преди раята да го гласува, значи мачът е дотолкова свирен вече, че даже и на съдията му е скучно от трибуните да подвикват, че е неосъзнат гей...

Едно е сигурно - толкова пренебрежение към собствените си избиратели едва ли е проявявал даже и Мао. Даже и Ким Чен Ун не е.

Толкова мързеливо протакане на очевидното би трябвало да е обидно даже и за влюбените в Бойко "маникюристки", но на тях явно не им прави впечатление - свикнали са всеки ден да ги подкарват с гегата, накъдето чобанинът реши.

Така че, дали ГЕРБ ще си обяви кандидата Борисов днес, на 2 октомври или на 14 ноември - все тая!

В държава, в която изборите ги прави Цветан Цветанов, медиите зависят от най-големия си рекламодател - държавата, а електоратът послушно си избира човека с най-голямата ножица за стригане, няма никакво значение "кое магаре ще ни вържат" пред урните - то вече е избрано. 


С нужните 8-10 процента разлика, че иначе - голям срам!

ПП Да не питате после, защо другите партии не правят кампании, въпреки, че някои от тях вече имат кандидати! Просто са прагматични - кой иска да харчи пари за предрешени избори?



No-comment.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар