Зима

Зима
Пролет

23 август 2016 г.

Нинова набута Първанов в ролята на политически буфосинхронист

"Корни" го нарита като улична дворняшка"
 
Корнелия Нинова мощно се изгаргари с Георги Първанов. 

Докато Борисов забраняваше на своите да говорят за "Гоце" - "За президента мога да говоря само аз", Нинова набута Първанов в ролята на политически буфосинхронист, който щял да научи от медиите за отказа на БСП за "коалиция на равните". Потресаваща гавра.

Повечето от активистите на БСП, да не говорим за ръководството, смятат Георги Първанов за предател, който е направил и невъзможното партията да загуби изборите през 2014. 


"Предателят "Гоце" се провали в превземането на "Позитано". "Корни" го нарита като улична дворняшка", изригна кадър на Сивия кардинал в БСП.

Нинова смачка фасона на Първанов. Никой никога не го е унижавал така. Загубите за бившия председател на БСП и експрезидент ще са кошмарни - престижът му е сринат. Сега и от Кремъл съвсем ще го отпишат. Не че го вземат на сериозно, след като се издъни с "тройния шлем", артикулиран от шашкане пред Путин като "Член".

"Руският гражданин" изолира "Гоце" от Кремъл чрез хода на Корнелия Нинова.

Пророкуваната загуба на изборите от БСП няма да лиши Корнелия Нинова от позицията й на председател, след като с хода срещу Георги Първанов спечели партията. 


Всъщност "Корни" затова изигра този театър - да влезе в ролята на лидер, който е намачкал "Гоце", за разлика от Сергей Станишев и Михаил Миков, и да се подсигури при загуба.



bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар