Зима

Зима
Пролет

30 август 2016 г.

Корнелия Нинова се спасява от "подарената победа". Остави Радев в ръцете на Ламбо

БСП няма да има свой кандидат на президентските избори, т.е. не може да ги загуби
 
Инициативен комитет ще издигне о.р. ген. Румен Радев, реши пленумът на НС на БСП. 

Стефан Данаилов щял да покани Корнелия Нинова в Комитета. Мая Манолова може да изпрати поздравителен адрес. "Гоце" и "Запалката" - тоже.

"БСП не отстъпва от номинацията на ген. Радев и ще има свои представители в Инициативния комитет. Той е формата, с която осигуряваме широка подкрепа и от граждански структури, от авторитетни хора в България, от личности от различни сектори, които допълват партийната подкрепа от БСП за ген. Радев", обясни специално за "високата топка" Георги Първанов видимо доволната Корнелия Нинова.

БСП няма да има свой кандидат на президентските избори, т.е. не може да ги загуби. Столетницата всъщност преотстъпи номинацията си на Инициативния комитет. Изритаха "Гоце" и се отърваха от кандидата му. Корнелия Нинова бетонира позициите си до парламентарния вот, а след него червените ще чакат оферта от предизвестения победител Бойко Борисов за "голяма коалиция".

Георги Първанов и Румен Петков могат да се тръшкат, колкото им душа иска. Корнелия Нинова първо разкара тях, а сега се разтовари и от Румен Радев, когото беше поканила в "самолета на БСП". Така няма да й се наложи да поема отговорност при загуба на изборите.

Столетницата ще бъде само част от сюрия подкрепящи, влизащи в Инициативния комитет, за който на пленума "за" гласуваха 91 от членовете на НС на БСП, нито един не беше "против", а 14 гласуваха "въздържал се".

"Председател на Инициативния комитет ще бъде Стефан Данаилов", съобщи Корнелия Нинова, видимо доволна, че е извъртяла номер на Георги Първанов. Как ли ще се въздържи "Гоце" след гаргарата?!

"Аз страшно много харесвам ген. Радев. Рядко се срещат истински мъже. Много уважавам някой като каже "да", това да значи "да", редна патетично Стефан Данаилов, който беше част от заверата срещу Мая Манолова, получила в пъти повече номинации от Румен Радев.

Корнелия Нинова не пропусна да удари отново по егото на Първанов. Миналата седмица поканила на среща всички областни председатели на БСП, за да обсъдят предложенията за пленума на Националния съвет.

"Тяхното мнение е, че правилно са прекъснати разговорите с АБВ, при условията, в които влязохме, и подкрепят идеята за инициативен комитет. Събрахме и партиите от коалиция "БСП-Лява България" и те изразиха същото становище", съобщи Нинова.




bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар