Зима

Зима
Пролет

30 август 2016 г.

Никой не иска да се кандидатира за президент от ГЕРБ! Даже и Фандъкова не ще!

Идва време разделно! Накрая Борисов ще се изнерви и сам ще се предложи!

"Всеки ден ме номинират за президент, но в момента имам нужда от спокойствие, за да си върша работата. 


Нямам време да се занимавам с медийни публикации, имам да работя за София. Тук е реалната работа, която ще помогне на много хора да живеят по-добре."

Това заяви кметът на столицата Йорданка Фандъкова по повод коментарите, че има голяма вероятност тя да е кандидатът на ГЕРБ за президент по време на проверка на ремонта на бул. „Владимир Вазов“.

„Никой не е коментирал нищо с мен“, отговори Фандъкова дали са водени разговори с нея за евентуалната й кандидатура за президент.

„В краят на строителния сезон сме и е изключително важно всички обекти в София да бъдат приключени в срок и да бъдат изпълнени качествено. Нищо не става от само себе си – нито метрото, нито завода за отпадъци, нито десетките километри улици и булеварди, които направихме“, каза Фандъкова.

ПП ГЕРБ ще обяви кандидатите си за президент и вицепрезидент на Република България на 2-ри октомври 2016 г. Това реши Изпълнителната комисия на партията, като взе предвид предложение на Националния предизборен щаб на ГЕРБ, съобщиха от пресцентъра на партията.

Един съвет от нас изобщо не обявявайте кандидатите! Борисов сам си го каза, че ще се изнерви и сам ще се предложи на тепсия!

Живи и здрави да сме, скучни избори ни чакат!





No-comment.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар