Зима

Зима
Пролет

31 август 2016 г.

Завърнаха се - цветни, летни и с тен...

"Признават ли си къде са ходили?", поинтересува се депутат за колегите си
 
Депутатите се завърнаха в парламента - свежи, цветни и с тен... предимно от България.

Дамите дадоха старт на задаващия се тежък политически сезон с лятно настроение. Те масово се бяха "решили" в шарени рокли с цветя, бели сака, розови поли, жълти блузи... 


Мъжете не отстъпваха. Макар и по-рядко и сред тях се срещаха светли костюми, цветни вратовръзки. И почти всичко това гарнирано със завиден тен.

Къде е натрупан той, поинтересува се Dnes.bg. В България, отговориха (изненадващо или не) повечето избраници, без да са особено словоохотливи.

"Тук си бях", каза Атанас Атанасов от ДСБ. И коментира, че родният туризъм е все един и същ, независимо какво говори министърката на туризма.

Росен Петров от БДЦ бил на море в Шабла. Но няма коментар за туризма ни, защото не е имал сблъсък с него. Бившият водещ предпочел по-тихата почивка - в къщата на дядото на приятелката си.

"Предимно в България" пък е почивал шефът на правната комисия Данаил Кирилов от ГЕРБ.

Председателят на транспортната комисия Настимир Ананиев от РБ бе единственият, който призна, че освен в България е почивал и в Италия. У нас той е бил седмица в Банско. Там му харесало и нямал забележки за обслужването. Бил впечатлен от това колко много туристи имало в градчето - и българи, и чужденци.

В Италия също му харесало. Там бил на море заедно със семейството си.

"Признават ли си къде са ходили?", интересува се друг депутат за колегите си. И после разсъждава на глас: "Някои може да ги закачат, ако ходят с нормалните хора. Но ако са нормални депутати, кой ще ги закача?".


Няма коментари:

Публикуване на коментар