Зима

Зима
Пролет

16 август 2016 г.

Билетите за Sabaton Cruise 2016 бяха разпродадени за 19 минути

"Около 2000 фенове от цял свят ще се присъединят към нас на този незабравим круиз."
 
Момчетата от Sabaton обявиха, че приключението в морето, което се организира от тях и включва незабравим лайв от самата банда, е било разпродадено за рекордно време.

„Това е рекордът ни за разпродаване на билетите за нашия круиз и нямаме търпение да отплаваме отново на 14-ти декември“, споделиха те в официалната си Фейсбук страница.

„За съжаление, няма по-големи кораби на брега на Балтийско море. Затова не можем да предложим и повече билети. Около 2000 фенове от цял свят ще се присъединят към нас на този незабравим круиз. А освен тях, ще има и някои тайни гости.“

Пауър метъл групата организира и разпродава напълно своя круиз из Балтийско море за седми пореден път. Участниците в него ще могат да се забавляват в продължение на 23 часа на кораба, който отплава от Стокхолм, като освен Sabaton се очаква да забие и още една гост-банда. Цените на мероприятието започваха от 595,00 шведски крони (около €63).

Ако сте пропуснали своя шанс за място на епичния кораб, напомняме, че „The Last Tour” на шведската бойна машина Sabaton ще премине и през София на 10 март 2017 година. Събитието ще се състои в зала „Универсиада“, а гости (със специално шоу на сцената) ще бъдат хеви метъл легендите Accept.

Турнето е в подкрепа на албума на Sabaton „The Last Stand”, продуциран от Петер Тегтгрен (HYPOCRISY,PAIN), който очакваме да излезе тази седмица, на 19 август.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар