Зима

Зима
Пролет

1 септември 2016 г.

Борисов за "онова видео" от Черниче: Не коментирам пияници

В България очевидно не може да се пита за всичко - не и когато в студиото е Бойко Борисов
 
Радан Кънев му го пуснаха на видео на Бойко Борисов. Румен Радев - тоже. 

Премиерът се опитва да изиграе едновременно досада и хладнокръвие. Ама защо му ги пускат сега тези. Защо да идва в телевизията.

Обаче "онова видео" от Черниче не мина. Само снимка на стената. Дори името на бизнесмена не се казва. Кадрото с Лиляна Павлова не се припомня.

 "Пияници не коментирам. В България всичко може. Пияниците може да си говорят каквото си искат. То политиците си позволяват да си говорят глупости", заяви Борисов.

Коментарът на премиера е друг. "Кой командва БОП?". МВР. Кой командва МВР - Румяна Бъчварова, а аз съм й началник.

"Който има пари в касата, отиват и му ги взимат. И ги предават на държавата", каза Борисов. Апропо - ще има ли "ГЛОБА".

Освен вметки за ДПС и Местан, Хекимян успя да пласира някак плахо - "Този бизнесмен строи "Струма". Борисов пропусна да отвърне. Премълча.

Ами ако Хекимян беше попитал с името на бизнесмена - "Пияницата, когото не искате да коментирате, ще продължава ли да получава държавни поръчки"?!

В България очевидно не може да се пита за всичко - не и когато в студиото е Бойко Борисов. Което не е добре - най-малко за него.

Фейсбук гърми с премълчаното за "онзи пияница". - "…гущерчета, костенурки, сомовете по реката, каракудите…всичко сме правили…костенурките, змийчетата и жабите да запазимЕ…само пияници да не се коментират".



bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар