Зима

Зима
Пролет

20 септември 2016 г.

Как да „рестартирате“ връзката си?

Понякога любовта просто се изплъзва от връзката. Партньорите се отдалечават всеки в своите задължения и ежедневни проблеми.
 
Близостта се разпада. Следва раздялата.

Но ако все още смятате, че има надежда, ако любовта си е оставила малка вратичка, която все още не сте затворили – открехнете я по-широко! 


Ето как да върнете близостта помежду си:

Закачайте се

Няма нищо по-сближаващо от това да се закачате като влюбени тийнейджъри. Искрата пламва най-лесно под звуците на смеха, игрите, гоненицата, закачките. Така любовта се връща най-лесно и най-незабележимо, сякаш никога не ви е напускала.

Докосвайте се, не крийте чувствата си

Докосването е страшно важно за една връзка. Особено за жените да бъдат докосвани нежно извън сексуалната игра, е от огромно значение. Невинното докосване по ръцете, по бузите, по косата са все жестове, които драстично намаляват дистанцията и връщат искрата обратно помежду ви.

Спете по-близо


Сънят е тайнство, което ни прави по-близки, особено когато спим в едно легло. Ето защо ако искате да се влюбите силно отново като преди е важно да се постараете да спите по-близо един до друг, независимо дали сте изгубили този навик.

Отидете заедно на почивка

Важно е да отидете само двамата на почивка. С приятели или с децата е съвсем различно. Така няма да се усетите близки отново като преди. Важно е да сте сами и да си отдадете цялото време на света.

Благодарете си

Казвайте си „благодаря“. Винаги когато единият заслужава благодарност е добре да чува това. Не мислете, че той си знае по презумпция, защото това не е така. Думите са по-силни от всичко в една връзка. Жестовете също са важни. С тях можете да засвидетелствате благодарност не по-малко от думите.

Правете си комплименти

Върнете си одобрението на другия. Покажете, че и вие одобрявате неговата личност, външност, постъпки, мисли. Когато партньорите знаят, че имат одобрението на другия, нещата вървят много по-лесно.

Правете си изненади

Изненадите поддържат любовта. Те я и връщат, когато се е запътила към външната врата. Така ще си покажете, че отново мислите един за друг, дори когато не сте заедно. Че за вас е важно да зарадвате другия и да видите усмивката на лицето му.

Радвайте се на страстите на партньора си


За да подчертаете интереса си към личността на вашия партньор е от голямо значение да се интересувате от неговите страсти, хобита, любими занимания, интереси. Колкото повече внимание отделяте на това, което обича, толкова повече любовта между вас ще се завръща. Същото важи и за ответната страна.

Направете нещо заедно

Ако искате да рестартирате връзката си е препоръчително да направите нещо заедно. Няма значение какво ще е точно, важното е да си е само ваше и да сте го направили абсолютно заедно, а не единият повече, другият по-малко.

Дали ще е ремонт, купуване на нова вещ, предприемане на някаква крачка – няма значение. Обединението ви като едно цяло е важно.




Az-jenata.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар