Зима

Зима
Пролет

22 септември 2016 г.

Пет неща, от които мъжът трябва да се откаже, ако иска да задържи най-подходящата жена

С напредването на възрастта, ние откриваме, че много неща се променят в живота ни, често без никакво предупреждение. 

 
Нашите цели и приоритети се сменят с годините, нашите желания търпят трансформации. 

Изведнъж се оказва, че диванът пред телевизора ни е по-удобен от високия стол в нощния бар, а гледането на хубав филм се оказва по-забавно от шляенето по заведения с приятели.

Когато достигнете този момент е добре вече да сте намерили човека, с когото да ви е приятно вечер да си стоите вкъщи – човек, с когото да искате да изградите живота си и с когото заедно да реализирате промяната в приоритетите си.

Неприятна част от промяната е изгубването на хора и неща от живота ни, които дълго време са били част от нашето съществуване.

Ако сте мъж, който на всяка цена иска да задържи жената, с която сте в момента, за да не се превърне и тя в част от промяната, добре е да осъзнаете, че ще трябва да се откажете от някои неща в името на общото ви бъдеще.

А ето и 5-те неща, които трябва да изоставите, преди въпросната жена да реши да изостави вас:

1. Лошите си навици

Може би имате навик да пилеете пари или не ви бива в комуникацията. Може би предпочитате вечер да идете на тренировка или на заведение за хранене, вместо да се приберете. Когато обаче намерите подходящата жена, ще трябва да се освободите от навиците си, които по един или друг начин я дразнят. Вие също трябва да се превърнете в най-подходящия за нея мъж, ако искате тя да ви обича и да иска да гради бъдещето си с вас.

2. Нуждата да бъдете винаги прав

В едно партньорство не може винаги само единият партньор да бъде прав и всичко да става по неговия начин. Това означава, че в тази връзка ще има много разногласия и никакви компромиси, което само по себе си е пагубно. Трябва да се научите да бъдете „по-гъвкав“ и да се опитате да вниквате и в гледната точка на другата страна. Научете се да изслушвате половинката си и да се приспособявате към нейното мнение, ако искате връзката ви да се развива.

3. Огромното си его

Когато един мъж се намира в 20-те си години, той често се мисли за непобедим и смята, че няма нужда от никого. Истината е, че има още много какво да научите за живота и взаимоотношенията. В последствие ще разберете, че жената, в която ще се влюбите, ще ви научи на много неща и ще ви развие като личност. Освен това тя ще донесе нова перспектива в живота ви, ще ви накара да се отворите към нови преживявания. Именно затова ще трябва да потиснете огромното си его.

4. Вашата незрялост

Може да сте мъж, който дълго време е избягвал да поема сериозен, дългосрочен ангажимент или може би имате антипатия към романтиката, брака и създаването на семейство, но рано или късно това ще почука на вратата ви. След като срещнете най-подходящата жена, вие ще трябва да се постараете да изградите с нея здрава, зряла връзка, която да бъде фундамент за бъдещето. Жените държат на това. Те искат партньорство с мъж, узрял за света на възрастните. Ако искате да бъдете част от тази връзка, ще трябва да се държите мъдро и честно, а не посредствено.

5. Вашият начин на мислене – без планове

Когато сте млади, естествено е да не мислите особено често за бъдещето, а да живеете повече в настоящето. Ако сте срещнали най-подходящата жена за вас обаче, ще трябва да се научите да планирате бъдещето си с нея. Тя ще иска от вас не само дългосрочен ангажимент, но и подкрепа. Тя ще иска да може да разчита на вас, ще очаква да бъдете неин съотборник в живота и в любовта
.


Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар