Зима

Зима
Пролет

21 септември 2016 г.

Dacia подобри четири от моделите си

Нови дизайн, екстри, технологии и двигатели за Sandero, Sandero Stepway, Logan и Logan MCV

Румънската марка Dacia ще представи 4 обновени модела по време на стартиращото в края на месеца автомобилно изложение в Париж. 


Това са Sandero, Sandero Stepway, Logan и Logan MCV, които са снабдени с нов дизайн, допълнителни екстри и нови технологии.

От единствената разпространена снимка става ясно, че моделите са обзаведени с новия дизайнерски език на марката, като демонстрират предна част в стила на новия Duster. Виждат се нови брони, различни радиаторни решетки, както и нови фарове със специфичен LED подпис.

"Sandero, Sandero Stepway, Logan и Logan MCV са по-атрактивни от всякога, но все още демонстрират възможно най-добрата цена на пазара", се казва в съобщението от Dacia .

Други конкретни данни за моделите не са налични, но все пак става ясно, че можем да очакваме подобрения както в екстериора, така и в интериора. Последните включват допълнително оборудване, по-качествени материали, подобрена ергономия и дори допълнително пространство за багаж.

Въпреки че все още не е официално потвърдено, най-вероятно Sandero и Logan ще получат и нов бензинов двигател. Очаква се това да бъде 1,2-литровият агрегат с турбо и мощност 125 к.с., който вече се предлага за Duster.

Подробностите окачвайте в края на месеца, когато Автосалон Париж 2016 ще отвори врати./Automedia.bg



Няма коментари:

Публикуване на коментар