Зима

Зима
Пролет

3 октомври 2016 г.

Избори 2016 – нека маскарадът започне

Превърнахме ли президентските избори в измислена игра или просто здравната реформа много изостана?

Когато за кандидатът на основната дясна политическа сила в надпреварата за президентските избори се появят коментари, че е по-подходящ за капитан на националния ни отбор по куидич, а не за президент на републиката, тогава определено нещо не е наред с избора му.

Като се замислим обаче, кандидатурата на г-жа Цецка Цачева (най-прежалима от 4-мата експерти на ГЕРБ, подходящи за поста президент) най-много пасва на останалите конкуренти в битката за Дондуков 2.

Всички, с изключение на двама-трима, сякаш са излезли от пародиен филм с накриво станали саркастични сценаристи. А режисьорът или е с чувство за убийствено черен хумор, или е много „остър“ професионалист. 

Нека припомним: Владо Кузов, Бисер Миланов – Петното, Митьо Пищова, Жорж Ганчев, Светльо Витков, милионерът Николай Банев...

Само чичо Волен изпадна от списъка на "лигата на необикновените" - помъдря сякаш покрай 4 присъди и едно бебе в памперси!

Даже потретите им да наредим един до друг и почваме да се съмняваме, че участват в кастинг за "Хари Потър и Огненият бокал" или още по-зле: че д-р Москов наистина трябваше да ни послуша и да почне здравната реформа от психиатричната помощ.

Сериозните кандидати са или много русофилско леви, или твърде възпитани, за да си купят някой глас и да преборят електоралното стадо на ГЕРБ.

Нека маскарадът започне сега!

П.П. А вие кой ще изберете?

*Куидич е измислена игра, появяваща се в романите и филмите от поредицата „Хари Потър“. Играе се от магьосници на летящи метли, на игрище с по три голови стълба на всеки край. 



No-comment.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар