Зима

Зима
Пролет

4 октомври 2016 г.

Българските граждани бяха предадени от европейците за пореден път

Ценности, морал, солидарност и всички подобни, вече не струват пет пари, когато тези, които ги изповядват, нямат никакъв проблем да работят в единение с българската комунистическа номенклатура...
 
С няколко подхвърлени в обществото думи от Цветанов, Борисов и Цачева, пред очите на „демократична Европа“, целият период на комунистическа България беше заличен!

Уважаеми български граждани, българи!

Тези тримата, и много такива като тях във властта, не са „просто членове на БКП“, а средния ешалон на червената комунистическа номенклатура. Това са кадри на червената върхушка, която беше взета от нисшата обществена прослойка, за да се подчинява, слуша, служи, а на по-късен етап и да управлява България в полза на чужди интереси, но за сметка на българските граждани. По-късният етап е днес!

Големият проблем е, че българските граждани бяха предадени от европейците за пореден път. Не друг, а именно европейските държави признаха българските комунистически престъпници за демократи и ги легитимираха като политици на европейско ниво!? 


Видно е, че за бюрокрацията, комунизма не е пречка, а доказателството е приемането на ГЕРБ в Европейската Народна Партия. Как е възможно това се питам и до днес!?

Ценности, морал, солидарност и всички подобни, вече не струват пет пари, когато тези, които ги изповядват, нямат никакъв проблем да работят в единение с българската комунистическа номенклатура. Сами виждате, че и на световно ниво, поведението на „демократичния свят“ е същото. Нито един осъден в България за престъпления извършени в комунистическия режим за 27 години! Най-корумпираната и мафиотска държава в ЕС след прехода!? И всичко това, признато юридически като „демократично управление“!?

Нямам думи от това лицемерие и предателство на цял народ, изпитал за хилядолетие твърде много подлост! 


И този народ е длъжен да се защити отново сам. Аз съм убеден, че ще го направи, въпреки отчаянието, за да види целия свят гневът български и да не се прави, че го е забравил! 

Зная, че днес българите са отчаяни и донякъде невежи, но искам да им припомня, че където бащите им са минали, трева не е пораснала, а да ме разбира кой както иска и колкото може…


 
Николай Марков, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар