Зима

Зима
Пролет

25 ноември 2016 г.

От ПФ: Харманли изненада властите, но не и хората!

К. Каракачанов: От години говорим, че не става дума за клети бежанци бягащи от военен конфликт, а за голямо нашествие на пришълци към Европа
 
 Мигрантският бунт в Харманли изненада властите, но не и хората, които са потърпевшите от набезите на нашествениците, смятат патриотите.

След протеста в центъра за бежанци те напомниха, че много пъти са искали всички лагери да бъдат от затворен тип, извън села и градове и близо до границата.

"Само последните два месеца гражданите на Харманли организираха 4 протеста в качеството си на съвестни български граждани, изискаха от властта защита на живота и здравето си от носените от мигрантите заразни и паразитни болести, част от които непознати на нашия континент, а други отдавна изкоренени. Поискаха лагерът да бъде закрит и изнесен на самата гранична бразда", обяви в декларация от името на депутатите на ПФ съпредседателят на групата Красимир Каракачанов.

Той се оплака, че патриотите, които говорят за проблемите с нелегалната имиграция, често са обвинявани от всевъзможни псевдо-правозащитници и либерали космополити че са ксенофоби и нетолерантни.

"От години говорим, че не става дума за клети бежанци бягащи от военен конфликт, а за голямо нашествие на пришълци към европейския континент и че България, която се намира на прага на християнската цивилизация и ислямския свят ще бъде една от най-потърпевшите от това нашествие. Политиката на българските власти, които смятаха, че може да ни се размине, ние винаги окачествяваме като подценяване и липса на воля за крути мерки", коментира Каракачанов.

Според него твърдението на патриотите са доказа и от бунта на мигрантите.

Заради това той отново призова правителството, макар и в оставка, да засили мерките за охрана на границата и да се разреши дори използването на оръжие при безредици в центрове за мигранти.

Патриотите настояват и за спешни постъпки за подписване на двустранни споразумения за реадмисия с Афганистан, Пакистан, Ирак и други страни, чиито граждани са системни нарушители на държавната граница.



Няма коментари:

Публикуване на коментар