Зима

Зима
Пролет

27 ноември 2016 г.

Георги Марков изплю камъчето - Борисов незабавно да направел правителство

Готови са на всичко, за да не изпуснат кокала!

На 24 ноември АФЕРА написа в прав текст: „АКО ПЪК НЕ ГО КЛАТИ ТОЯ БУНТ БОКО, ТОМОВА ДА НЕ СЕ КАЗВАМ“.

След като два пъти се мандахерца в Харманли, лицето Бойко Методиев Борисов, за да го покажат по телевизора, уж отказвайки да отговаря на „важни“ въпроси, понеже „знам, че сега ме гледат по телевизията В ЧУЖБИНА…“, днес по Нова тв, която изобщо няма нищо общо с Борисов, цъфна патологичният му фен Георги Марков.

И рече Георги Марков: Борисов незабавно да съставел правителство, „да преглътнел личната си чест“, „в името на спасението на България“. След което обрисува Борисов като чист, свят и ангел небесен. 


Разбира се, Марков възхвали и мажоритарното гласуване, инициирано от Слави Трифонов. А снощи пък, апропо, Слави, който предната вечер нарече Цветанов „господин Цветанов“, бе поканил Веселин Маринов, аверът на Цветанов.

Що е рекла АФЕРА, все е вярно.

Борисов е дружка на Ердоган и нескопосано „копи-пейства“ онова, което Ердоган свърши, превръщайки бунта срещу себе си и опита за преврат, в овладяване на цялата власт.

В заключение ще цитираме Богомил Бонев: „Хората от най-реакционната и опасна фракция изселници в Турция, манипулирана от Ердоган и с представител Местан в България, гласуваха за Борисов. Ще е претенциозно да ви кажа “бдете”, но поне не го забравяйте!“

АФЕРА ви го рече – готови са да минат през всичко, за да се върнат на власт. 


Властта, която консумираха като бащиния в бакалия.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар