Зима

Зима
Пролет

8 декември 2016 г.

По 2500 лв. рушвет на обект от Коледния базар във Варна прибра намазан гербаджия

Възмутени гербаджии, които не успели да уредят свои хора, решили да изпратят сигнал до главния прокурор
 
Докато кметът на Варна Иван Портних беше събрал гербаджийските първенци за паленето на елхата, намазан местен гербаджия надипли яки пачки от Коледния базар.

Информатори от Билдинга твърдят, че ненаситният властник е лапнал по 2500 лв. на обект - общо 25 000. Икономическа полиция спи зимен сън. Защо ли?

Говори се, че пасивността е осигурена с два апетитни обекта, разработвани чрез подставени лица от две ченгета на Икономическа.

По тази причина възмутени гербаджии, които не успели да уредят свои хора, решили да изпратят сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров.

Окръжният прокурор Владимир Чавдаров незабавно е длъжен да предприеме необходимите действия по закон. Информация за връзката между гербаджията и полицаите от Икономическа има в ДАНС.

Дансаджиите работят по сигнал за готвена мутренска поръчкова акция за отмъщение срещу алчния овластен гербаджия. В Дирекцията се говори, че ресторант на пристанището може да пламне като бенгалски огън.

Гербаджията, разполагащ с безценен търговски терен във Варна, е засечен да се "отчита" директно в Банкя. Разбира се, не става дума за 25 000 лв. Тази сума е за фамилни подаръци.

Безогледната корупция отврати варненци и ГЕРБ загуби десетки хиляди гласове на президентските избори. Както е тръгнало, Бойко Борисов няма да има нито един районен кмет за следващия мандат.

Корпоративен бос в морската столица от седмици се забавлява в компания с каратисти как местен кмет отнесъл як шамар в присъствието на "Ванко".

Ако Борисов не озапти разпищолените си варненски наместници, подир шамарите няма как да не се стигне и до много по-брутални екшъни.



bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар