Зима

Зима
Пролет

23 декември 2016 г.

Плевнелиев и Борисов бягат от отговорност, не Радев

Борисов що не изчака Радев да встъпи в длъжност и тогава да подаде оставка?


Понеже борисовите и плевнелиевите фенове нещо са се объркали, трябва да се каже ясно:
 

Плевнелиев и Борисов бягат от отговорност, не Радев.
 

Просто и ясно като фасул. Само политическите запалянковци не го виждат. И после да не се чудят, че загубили избори или нямали представителство.
 

Първо Борисов поради егото си подаде оставка и разиграва цяла държава, че избирателят не му харесал кандидатката Цецка. Той гласеше извънредни избори ако спечели прездидентските, за да си укрепи властта. Като ги загуби, пак предпочете избори, защото до края на мандата щеше да се стопи още повече доверието към него.
 

Второ, от самото начало след оставката Плевнелиев протакаше с раздаване на мандати и преговори, за да направи този номер. Всичко беше цирк. И се прави с цел максимално разграничаване на Борисов от управлението предизборно, да може да каже, че това служебно правителство не е назначено от президента на ГЕРБ, да си демагогства на воля, че са виновни другите, предишните и т. н...
 

И няма никаква законова причина да се правят две служебни правителства. Плевнелиев назначава правителство и край. То организира изборите.
 

Но те непрекъснато набъркваха Радев, макар да няма никакви правомощия, докато не встъпи в длъжност. Това е прехвърляне на топката, бягство от отговорност.
 

Борисов що не изчака Радев да встъпи в длъжност и тогава да подаде оставка? Ами направиха този цирк?

Иван Бакалов

Няма коментари:

Публикуване на коментар