Зима

Зима
Пролет

6 януари 2017 г.

Хак да ви е ген. Румен Радев, барабар с Герджиков и Паситата

Никога не ме е лъгала интуицията. Интуиция е меко казано, става дума за вътрешното зрение за нещата.

Някои неща ги ЗНАМ, без дори и грам иначе видима информация.

Още в мига, в който видях ген. Румен Радев как бе понесен под ръка от мъжествено сложената си съпруга, лъсна що за „храбър оловен войник“ е лицето Радев.

А като видях как пърха другарката Нинова, като че е хванала оная работа на някой си под шлифера, още по-ясно стана, че генерала ви Радев, ако някой го чака да се еманципира от женките в и около БСП, значи е изтървал рейса за Симитли. Тук отварям една скоба – за да бъде един мъж путьо, не е задължително да е смачкан, свит и видимо мъж под чехъл, най-големите путьовци са обикновено скритите – зад демонстрирана мъжественост и демонстрирани уж независими действия и позиции.

Сега АФЕРА да ви обади какъв пазарлък върви.

Огнян Герджиков се пъне за служебен премиер. А Гергана Паси – за външен министър. А другото Паси – Соломон пък рипа за … еврокомисар.

Да ме извинят олигавените от възторг по ген. Румен Радев, ама това е извращение!

В БСП очевидно са си малоумни, щом са забравили какво бе рекло едното Паси – Соломон за християнството и как го бе пратил да върви на майната си. Християнството.

Като гледам и спряганите имена за екип и служебно правителство на ген. Румен Радев, съзирам как акордеона на тоя народ пак ще свири, а майките му пак ще плачат.

Какво впрочем сте очаквали от НАЙ-БЕЗЗЪБАТА ТАКА НАРЕЧЕНА „ОПОЗИЦИЯ“ НА ГЕРБ през цялото им управление, в лицето на БСП?! И какво изобщо сте очаквали от „генерал“ натовски, станал президент, качен върху магарето на БСП, която като овчарчето Калитко имаше късмета да обере протестния вот на народа срещу Боко Тиквата?

БСП винаги задкулисно е играла с ГЕРБ – къде рязко, къде тайно, къде мълчаливо, като задник.

Така че кретенското реанимиране на НДСВ е пълен позор. Или по-тежка дума, ако ме разбирате какво искам да кажа.

Тази държава има крещяща необходимост от НОВИ ЛИЦА, ОТ НОВИ СЪРЦАТИ БЪЛГАРИ, И ВСИЧКИ ДОСЕГАШНИ БОКЛУЦИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗМЕТЕНИ.

Защото с всичките си действия БСП връщат ПАК И ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ БОЙКО БОРИСОВ ЗА ТРЕТИ ПЪТ НА ВЛАСТ.

Хак да ви е, така наречен народе, аре пак чакай някой набутан уж „нов“  „генерал“ да ти го вкара със стари гювендии.

Веселина Томова

Послепис: Що се отнася до ген. Богомил Бонев – пишете го бегал. Сигурна съм, че с такава пасмина няма да влезе в играта.



Няма коментари:

Публикуване на коментар