Зима

Зима
Пролет

6 януари 2017 г.

Утре

Утре всичко е възможно. Не и днес...
 
Утре ще има извънредно заседание на правителството в оставка, на което ще бъде „разгледан доклад на МВР за план за логистично обезпечаване на Национална специализирана полицейска операция за превенция и противодействие на битовата престъпност в Република България“.

Утре премиерът в оставка Бойко Борисов пак ще обяви, че ще праща полицаи с патрулки в селата. Случи се и в първия му мандат.

Утре вицепремиерът в оставка Румяна Бъчварова пак ще каже, че стремежът е да се осигури ефективно противодействие на битовата престъпност. Каза го и тази, и миналата година.

Утре главният секретар на МВР Георги Костов ще съобщи, че битовата престъпност е функция на бюджетна недостатъчност, но ще противодействаме на битовата престъпност. Каза го и преди няколко месеца.

Утре полицаи ще профилактират и респектират контингента по села и градове. После всеки и всичко ще се върне по местата си.

Утре няколко телефонни измамници пак ще се обадят на няколко възрастни хора и пак ще им вземат по няколко хиляди лева/накити/пари, скрити за черни дни. Случва се всеки ден.

Утре някой и друг камион с тайници, в които е скрита дрога, пак ще премине необезпокояван през границата, а търговците на хероин и синтетични наркотици ще хванат някой и друг тийнейджър в капаните си. Случва се всеки ден.

Утре поредният крадец ще разбие вратата на някой български дом, за да отмъкне каквото му падне. Случва се всеки ден.

Утре поредният лумпен ще се напие и ще тръгне да насилва и убива съседите си. Случва се почти всеки ден.

Утре всичко е възможно. Не и днес.



Ureport.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар