Зима

Зима
Пролет

29 януари 2017 г.

Принудени сме да живеем в политическа оргия, а не в държава!

Пазете се от лицемери!

Агресивното внушение, че позицията „Президент на РБ“ представлява държавен орган, е чиста проба лъжа. 


Внушава се от три групи лица – котило около президента, партийно котило и обикновени глупаци. Тази институция, подобно на всички останали е политическа. Политически са прокуратурата, съда, всички министерства, агенции, полиция, митници и цялата държава.

Ние сме принудени да живеем в политическа оргия, а не в държава!

В нашата страна разделение на властите не съществува, освен на думи. Няма дори признак на промяна в друга посока. Всичко което се срутва на гърба ви произтича от това, че тук всичко е политическо и то оправдава или осъжда единствено и само по политически признак. Нищо повече.

Българските граждани до един са дисиденти в собствената си държава!

В такава престъпна среда, на власт изплуват единствено и само лица, подкрепени от престъпници. Не винаги това е видимо с просто око, но елементарна експертна проверка открива чудовищни задкулисни игри. Именно заради невидимата смъртоносна ръка, няма никакъв шанс да съществува един „независим“ държавен орган и той да е президента!? Няма логика. Това потвърждават и фактите, повечето от които не са за публичното пространство. Те служат за друго и се ползват със специално предназначение.

България е превърната в политическа държава, господа! Вие, заблудени от лицемери, участвате в този кървав спорт. И ще загубите това състезание, защото сте лишени от вярна информация. Поставени сте на тъмно, като зелени цитрусови плодове в склад, докато чакате да бъдете облъчени с лампа за узряване. 


И изядени!

Бийте се, господа! Воювайте с каквото можете, но не спирайте да се съпротивлявате! Не слушайте политиците! 


Останалото е гавра с вас и последващо логично дълбоко унижение на човек от друг овластен човек…


Николай Марков, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар