Зима

Зима
Пролет

8 януари 2017 г.

Десет причини жените да късат с мъжете

Тя ще си тръгне, ако...

Прекъсването на една връзка е трудно, но понякога е наложително. Особено ако не се чувствате щастливи с партньора си и усещате, че той не е вашият човек.


Някои различия между двама ви могат да бъдат преглътнати, други не.

Ето и кои са най-честите причини жените да зарязват половинката си:

1. „Имам чувството, че съм му бавачка“

Не е тайна, че мъжете обичат да се вдетиняват. Едно е да се държи като голямо бебе, когато е болен, друго е вечното дете, което не знае какво да прави с живота си и дори с ежедневието си. Когато един мъж проявява постоянна незрялост, това отблъсква любимата му и тя дори вече не е привлечена сексуално към него.

2. „Ти вече не си същият“

Най-често срещаната причина за раздяла, пожелана от жената, е „голямата промяна“. В един момент тя осъзнава, че до себе си има различен човек, който не притежава и половината черти, които са го правили мъжа, в когото се е влюбила. Уви, хората се променят и не можем да предвидим кой в каква посока ще поеме.

3. „Приоритетите му се промениха“


Или казано по друг начин – вие не сте сред неговите приоритети. Той може да не ви вдигне телефона без после да обясни защо, да откаже срещата ви в последния момент, за да пие бира с приятели или да замине спонтанно на мач с аверчета в друга страна.

4. „Не можеш да ми купиш Мерцедес“

Няма нищо лошо мъжът да може да осигури някакво бъдеще и да бъде надежден партньор, но за някои жени всичко опира до пари. И то до много пари! Ако мъжът ги няма и няма перспектива рязко да забогатее в много близко бъдеще, те с лека ръка биха прекратили отношенията им.

5. „Той мирише на кошче за отпадъци“


Лошата лична хигиена може да отблъсне всеки. Ако мъжът не се къпе редовно, не си сменя дрехите, не си мие зъбите и като цяло не се поддържа чист и спретнат, то не е чудно защо жените бързо го зарязват.

6. „Връзка от разстояние не ни се получава“


Понякога проблемът не е конкретно в мъжа или жената, а в обстоятелствата. Ако те са на стотици/хиляди километри разстояние, колкото и да се обичат, е трудно да поддържат огъня на отношенията си разпален при условие, че се виждат рядко. Вайбър и Скайп помагат, но не е същото!

7. „Неговият приятел е далеч по-секси от него“

Да бъдем честни – визията има значение. И ако приятелят на вашето прясно гадже е далеч по-секси и готин от гаджето ви, ще продължавате ли да си губите времето с него?

8. „Родителите ми не го харесват“

Никой не иска постоянно да му бъде натяквано, че е с грешния човек. Много жени късат с половинките си, именно защото родителите им не ги приемат.

9. „Не ме задоволява в леглото“


Сексуалното удоволствие е важно в една връзка. Ако двама души така и не успяват да си паснат в леглото, то отношенията им са обречени (рано или късно това ще избие в постоянни караници, а и почти сигурно ще се стигне до изневери).

10. „Вече сме съквартиранти“

Когато искрата от влюбването и страстта загаснат, двама души във връзка се превръщат в обикновени съквартиранти. Често това е повод и за изневери, които предопределят края на отношенията им.



Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар