Зима

Зима
Пролет

1 февруари 2017 г.

К…е от стария бардак немръднати! Мафиотска „Приемственост“ и омерта „Надглаждане“

Седми ден вече.

Разсекретяване на стенограмата за КТБ? Аре, бе… 


Да не са луди от СИМБИОЗАТА да я отварят? Че те всичките са там в кюпа.

Някакви наивници – балъци пишат подписки срещу закона за концесиите и още цвилят как, ох, ах, ихууу, „льотчика“ им щял да ги послуша…

СЕДМИ ДЕН.

Абсурдният главен секретар на МВР се мандахерца по телевизиите и не се знае изтрезнял ли е въобще. Междувременно „приемствено“ набутаха зам-министри на МВР от люпилнята на Цветлин Йовчев /разбирай Боко- пеевската библиотека, разбирай и още – „източник“ в доклада на ЦРУ/.

Смяна на ВСИЧКИ ШЕФОВЕ НА ОД НА МВР И РУП НА МВР – НЯМА!

Смяна на ВСИЧКИ областни управители – НЯМА!

Седми ден.

ГЕРБ ексминистърката на енергетиката излиза по телевизията и обявява, че новият служебен министър: „е от моя екип“, разбирай ГЕРБ. И: „очаквам от него приемственост и надграждане“.

Глухи и кьорави ли сте, бе? ГРУПИРОВКАТА МУ използват СЪЩИТЕ ДУМИЧКИ КАТО НА РАДЕВИЯ ГЕРДЖИКОВ – „ПРИЕМСТВЕНОСТ“ И „НАДГРАЖДАНЕ“.

Седми ден.

След заканата на Слави Трифонов, чиято референдумна полза е полза за ГЕРБ и Борисов, излиза аверката на Цветанов – зам-главният прокурор Ася Петрова, известна със суджуците, и обявява КАТО  ЧЕ Е АДВОКАТ НА СЛАВИ, че прокуратурата обявява 12000-те гласове за действителни. И това две седмици преди съдът да се е произнесъл. Слугинските медии облъчват масирано, ЗА ДА ПОВЛИЯЯТ НА СЪДА. И това се прави от Цацаров, който Оня от Банкя „сам си го избра“. Щото референдумът ги обслужва.

Седми ден.

Сега да ви го обадим в прав текст: има поръчка към герджиковото правителство „да извади там някои неща“ за пунта-мара, което означава, че след две седмици ще обявят предварително жертваните за дадени за фира от Групировката Му, НО НИКОГА НЯМА ДА УДАРЯТ ВЪРХУШКАТА НА ГРУПИРОВКАТА НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ, НАЧЕЛО С НЕГО.

Седми ден.

Онези, които ще правят изборите по градове и паланки са същите.

А назначените уж „нови“ купища съветници, зам-министри и тинтири-минтири са от СЪЩИТЕ, разбирай от „приемствеността“ и „надграждането“.

Седми ден.

Ами то не остана…

Стенограмата за КТБ?

От плашипутарници да сте видели да е излязъл орел?

Седми ден.

„Приемственост“.

И „надграждане“.

От единият, дето го спрягаха, че е завършил „помощното училище“ до другия, който в книгата си признава, че го е завършил това помощно училище и леля му била казала – че той да не става пък професор, пък той взел, че станал.

Седми ден.

Робското племе продължава да взима желаното за действително.

Седми ден.

Прост народ – слаба държава, управлявана от МАФИЯ!



Afera.bg, колаж: Матей Димов

Няма коментари:

Публикуване на коментар