Зима

Зима
Пролет

22 февруари 2017 г.

Спечелилите „Оскар“ българи, търсят родни таланти

"Не преставаме да се развиваме и да разкриваме нови хоризонти в индустрията за визуализация."
 
Основателите на спечелилата “Оскар” Chaos Group Петър Митев и Владимир Койлазов обявиха, че търсят да наемат български специалисти.

Владимир Койлазов, който на 11 февруари получи “Оскар” за цялостен принос в категорията “Научни и инженерни технологии”, разширява компанията си и търси да наеме български специалисти.

"Тази награда съвсем не е най-високото постижение, към което се стремим", каза изпълнителният директор и съосновател на Chaos Group Петър Митев на официалното представяне на наградата в София.


"Не преставаме да се развиваме и да разкриваме нови хоризонти в индустрията за визуализация. В момента екипът ни в България наброява над 200 души. Търсим нови специалисти от различни сфери – освен програмисти към екипа прибавяме продуктови мениджъри, 3D специалисти, специалисти по осигуряване на качеството, хора с мениджърски опит за управление на дивизии в компанията, специалисти по маркетинг и продажби и др. Гордеем се и с нашата стажантска програма, с която даваме шанс на млади таланти в програмирането и 3D визуализацията да се развият и да останат при нас", допълни Митев, цитиран от "Труд".

Научноизследователската и развойна дейност на Chaos Group в областта на облачния рендъринг, сканиране на материали и виртуална реалност оформя бъдещето на креативните подходи за разказване на истории и дигитален дизайн. Chaos Group има офиси в София, Лос Анджелис, Балтимор, Сеул и Токио.



Няма коментари:

Публикуване на коментар