Зима

Зима
Пролет

7 март 2017 г.

Същото задкулисие, което създаде холограмата - Борисов, днес я заменя с друга - Корни

Сметката е чиста. Пито-платено!

 Видяхте как работи системата на мафията! 

Година преди тези избори, по всички телевизии, активно започнаха да се появяват нови коментатори. Симпатични лица, някои от тях накичени с академични звания и титли. Целта беше да се създаде усещане за апокалиптично положение в държавата, а избраните публични образи да бъдат носители на разобличаването. 

Впрочем, ако изследвате в дълбочина поведението на подобни лица ще видите, че те никога не се конфронтираха открито с властта и не са понесли никаква реална лична тежест, от подобни битки. Те бяха обикновени, ниско разрядни артисти с договорен бюджет и предварителни анекси за участие в новата политическа схема.

В крайна сметка Борисов подаде оставка, следствие не само на вътрешни процеси. „Новите лица“ без нито едно изключение заеха министерските си и много други постове, а на практика разобличаване на мафиотската същност на управление на държавата няма. Няма и да има, защото същото задкулисие, което създаде холограмата - Борисов, днес я заменя с другата холограма - Корни.

Корни е абсолютен банкянски прототип в женски дрехи и сами виждате, че електората на БСП я възприе твърде бързо и твърде лековато. Причината е, че имаха спешна нужда от ново лице и тази нужда беше успешно експлоатирана. Днес самите те не го разбират, заслепени от обещания за лично и обществено благо. Утрешният ден не ги интересува, защото искат да консумират днес. Същата слепота, каквато може да намерите в изобилие и от дясната страна на политическата барикада.

Сметката е чиста. Пито-платено! Всички са с чисти ръце и чисто съдебно минало. Проблемът за България, обаче, остава. И той се знае от целия свят и всички започват да ни обръщат гръб. 


А истинската причина е, че ни управляват престъпници, които са метастази в тялото българско и не само. Те са блокирали всички възможности на държавната имунна система, да бъдат преследвани от закона и осъдени ефективно, за извършени престъпления срещу държавата и гражданите. И не само те, а и едни други лица, които стоят в дълбока сянка и вие никога не сте виждали.

Изходът е само един – да бъдат изоставени и оплетени не без малко помощ отвън и отвътре в собствените им престъпни игри, за да стигнем до истински политически и престъпен Гордиев възел. 


Сами знаете, че той не се разплита, а се разсича…


Николай Марков, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар